Salta al contingut

Premsa

El col·legi Hort de Palau d’Oliva, acull una jornada de tallers mediambientals

El CEIP Hort de Palau va acollir durant la jornada d’ahir una sèrie de tallers mediambientals en els quals participaren alumnes d’entre 4t i 6é de primària. Cal recordar que Elia Tormo, alumna d’aquest centre de primària d’Oliva, va ser guanyadora el 2017 en el III Concurs de Medi Ambient que cada any organitza la Diputació de València.

Les diferents modalitats de concurs es classificaven en provincial, comarcal, col·lectiu i individual. L’alumnat de 4t, 5é i 6é de Primària dels centres escolars d’Oliva varen participar amb un total de 93 dibuixos, el concurs era d’àmbit provincial i constava de diversos premis, entre els quals estava la guanyadora, Elia Tormo, que va aconseguir el primer premi comarcal.

El premi col·lectiu que li corresponia al centre eren uns tallers mediambientals per als alumnes que van participar, 4t, 5é i 6é.

Imma Ibiza ha pogut gaudir amb tots els xiquets participants de la jornada de tallers i ha animat a tots els alumnes perquè es tornen a presentar enguany. Segons declaracions de la regidora, «Oliva és un dels municipis que més participa; enguany han participat un total de 93 alumnes i s’espera que per a 2018 la participació continue augmentant».