Salta al contingut

Premsa

Participació Ciutadana convoca més de 100 associacions locals al Fòrum d’Associacions d’Oliva

La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Oliva, que encapçala Yolanda Pastor, pretén iniciar un nou projecte de participació ciutadana denominat Fòrum d’Associacions Locals.

El projecte va dirigit directament al teixit associatiu de la ciutat «el qual està en l’actualitat desenvolupant una tasca molt essencial en la nostra societat. Dins de les associacions es comparteixen sensibilitzacions i interessos, que permeten aprofundir en l’anàlisi de la realitat per poder emprendre accions per tal d’aconseguir els seus objectius» assenyalava la regidora Yolanda Pastor.

Des del Departament de Participació Ciutadana s’inicia aquesta etapa amb un primer contacte amb les associacions locals, per poder crear un espai de confluència (FÒRUM D’ASSOCIACIONS) perquè les associacions municipals connecten entre si, amb l’objectiu de buscar sinèrgies, punts d’encontre i comunicació i comptar amb el seu poder de decisió dels interessos i preocupacions de la localitat.

Per aquest motiu, s’han convocat a representants de més de 100 associacions d’Oliva a la primera reunió d’aquest FÒRUM D’ASSOCIACIONS, el pròxim dia 6 de novembre, a les 19 h, al  Centre Polivalent, on hi ha previst un Taller de “MECANISMES DE PARTICIPACIÓ”.