Salta al contingut

Premsa

Presentació de la Fallera Major d’Oliva 2018 i la seua Cort d’Honor

La Mantenidora de l’acte serà la vicepresidenta de Cultura de la JCF de València

La Federació de Falles d’Oliva, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, ha organitzat per al pròxim dissabte 18 de novembre, la Presentació de la Fallera Major d’Oliva 2018 i la seua Cort d’Honor.

La presentació de Mireia Burgos Salinas, com a màxima representant de les falles d’Oliva per al pròxim exercici 2018, tindrà lloc al Teatre Olímpia d’Oliva a les 19.00 h, tot i que l’arribada de la Fallera Major i la seua Cort d’Honor està prevista a les 18.15 h. Recordem que la Cort d’Honor està formada per Ariadna Burgos Salinas i Vanessa Sanchis Ciscar, també de la Falla Casa d’Alonso com la Fallera Major; Maria Bertomeu Soria, de l’Estació; Marina Mateu Benimeli i Maria Morant López, de la Falla Sant Francesc; i Maria Jordà Fullana, de la Falla Institut.

Actuarà com a Mantenidora de la presentació Inmaculada Guerrero Bolinches, vicepresidenta de Cultura a la Junta Central Fallera de València des de l’any 2016. Inmaculada Guerrero va nàixer en el barri del Botànic de València. És mestra de Primària, mestra de valencià i formadora de formadors. Es dedica a la docència des de fa trenta anys. Casada i amb tres fills, tots formen part de la Comissió Borrull-Túria, de l’Agrupació de Falles del Botànic. La seua trajectòria fallera és llarga; és posseïdora del Bunyol d’Or amb Fulles de Llorer i Brillants. També ha participat en el Concurs de Teatre en Valencià de la Junta Central Fallera en nombroses ocasions. I de fet, actualment, és l’actriu més nominada i guardonada del certamen amb nou «Saragüells».

El regidor de Festes, Pepe Salazar, ha volgut animar a la Fallera Major d’Oliva 2018 i la seua Cort d’Honor, «a disfrutar al màxim de l’acte de la presentació, un dels més importants de tots els que viuran a partir d’ara, que de segur les nostres falleres viuran amb intensitat i recordaran per sempre. Per això només els puc dir que endavant, que disfruten de la festa amb alegria, i que al seu costat estarem tots, especialment la Regidoria de Festes que jo represente, per a donar-los tot el nostre suport i contribuir, en la mesura de les nostres possibilitats, a fer del seu any un dels millors de la seua vida.»

Recordem que Mireia Burgos serà la pròxima Fallera Major d’Oliva després de dos anys sense tindre Oliva aquesta representant, un fet destacable segons Pepe Salazar, «que de segur contribuirà a fer encara més gran la nostra festa fallera».