Salta al contingut

Premsa

Excursió-taller a la Marjal de Pego-Oliva

El departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Oliva ha organitzat una excursió-taller a la Marjal de Pego-Oliva per al pròxim dia 2 de desembre, amb una finalitat pedagògica: la coneixença del narcissus perez-larae, catalogat en perill d’extinció, i que curiosament va aparéixer fa uns anys en una zona de la marjal, l’únic lloc en tot el planeta on se n’han trobat.

El taller consistirà a plantar cebetes de narcissus perez-larae, una planta en perill d’extinció, objecte d’un programa de producció i introducció en el medi ambient natural cofinançat pel fons europeu agrícola de desenvolupament rural (FEADER). A la Comunitat Valenciana, les poblacions localitzades estan al sud de València i nord d’Alacant.

Aquest taller té una finalitat pedagògica, conéixer i respectar el nostre entorn natural, i s’adreça a famílies amb xiquets, i a persones, interessades en general.

Imma Ibiza ha destacat el gran treball de sensibilització que s’està fent des del parc de la Marjal de Pego-Oliva i assenyala que «és una responsabilitat que tenim, com a gestors públics del nostre territori, participar i col·laborar amb el parc per ajudar en totes aquelles tasques de promoció i conservació del nostre medi ambient».

Les persones interessades podran inscriure’s enviant un correu al departament de Medi Ambient: olama@oliva.es, o bé telefonant a l’Oficina de Turisme (96 285 55 28). En tots dos casos, cal indicara el nombre de persones que participaran en l’activitat.

Hi haurà un autobús estacionat des de les 10.00 h en el passeig de Lluís Vives, enfront de la parada de taxis, que portarà els participants a la marjal. L’hora de tornada està prevista entre les 12.00 i les 12.30 h.

Anima’t a conéixer millor la Marjal de Pego-Oliva i el seu ecosistema!