Salta al contingut

Premsa

Educació organitza la conferència “Cuerdas un viatge emocional” al Centre Polivalent

La Regidoria d’Educació, que encapçala Yolanda Pastor, amb la col·laboració del CEFIRE de Gandia, organitza una activitat dirigida als alumnes de sisé de primària dels CEIP i als de 1r d’ESO dels IES d’Oliva.

L’activitat, que tindrà lloc el pròxim 12 de desembre a les 11.15 h al Centre Polivalent, consistirà en una conferència amb el títol “Cuerdas un viatge emocional “de Pedro Solís, director de producció de llargmetratges, curtmetratges i escriptor de contes. Ha produït, entre d’altres, Tadeo Jones, Atrapa la bandera. Li han concedit dos premis Goya pels curtmetratges d’animació «La Bruxa (2011) i Cuerdas (2014).

Es tracta d’una oportunitat única perquè el nostre alumnat puga conéixer de primera mà com es fa una pel·lícula d’animació, des de l’Storyboard fins a la il·luminació, descobriran com es crea una mansió de conte o com es dóna vida als personatges. “Però sobretot, comprendran la importància de la tolerància, l’empatia i la resiliència present en tots els treballs d’aquest director, i fonamentalment en el seu curtmetratge «Cuerdas»assenyalava la regidora d’Educació, Yolanda Pastor.

Des del departament s’ha recordat que els centres interessats a participar en aquesta activitat han de remetre un correu electrònic al CEFIRE de Gandia indicant el nombre d’alumnes que asistiran, abans del pròxim 5 de desembre.