Salta al contingut

Premsa

El Trinquet d’Oliva acull la Gran Final del 5é Trofeu Savipecho

Aquest matí s’ha presentat a l’Ajuntament d’Oliva la Gran Final del  5é Trofeu Mixt Savipecho, en el qual han participat els millors professionals de les disciplines de Raspall i Escala i Corda durant les darreres setmanes.

La gran final tindrà lloc el diumenge, 10 de desembre, al Trinquet Municipal d’Oliva a partir de les 10.30 hores. La primera partida serà la final de la modalitat d’Escala i Corda i enfrontarà a Pere Roc II i Santi front a Marc, Raúl i Monrabal. La segona serà la final de raspall i s’enfrontaran Sergio, Canari i Roberto front a Pablo, Brisca i Lorja.

La presentació ha comptat amb la presència del regidor d’Esports d’Oliva, Blai Peiró, del representant de Val Net Alfredo Hernando, més conegut com Fredi, i del representant de l’empresa Savipecho, Vicent Alcaraz. També han assistit tots els jugadors que han participat al trofeu.

El regidor d’Esports Blai Peiró ha indicat el seu total suport al 5é Trofeu Mixt Savipecho, on ha participat l’elit de les dos modalitats de la pilota valenciana. “Com a regidor d’Esports vull convidar a totes les persones, que estiguen presents aquest diumenge en una magnífica jornada de pilota, on podran gaudir d’una partida de raspall i un altra d’escala i corda al nostre trinquet.»