Salta al contingut

Premsa

515 escolars participen a la conferència “Cuerdas un viatge emocional” al Centre Polivalent

La Regidoria d’Educació, amb la col·laboració del CEFIRE de Gandia, organitza demà dimarts, 12 de desembre, a les 11.15 h al Centre Polivalent una activitat en la que participaran 515 alumnes de sisé de primària dels CEIP i de 1r d’ESO dels IES d’Oliva.

L’activitat consistirà en una conferència amb el títol “Cuerdas un viatge emocional “de Pedro Solís, director de producció de llargmetratges, curtmetratges i escriptor de contes. Ha produït, entre d’altres, Tadeo Jones, Atrapa la bandera. Li han concedit dos premis Goya pels curtmetratges d’animació «La Bruxa (2011) i Cuerdas (2014).

Es tracta d’una oportunitat única perquè el nostre alumnat puga conéixer de primera mà com es fa una pel·lícula d’animació, des de l’Storyboard fins a la il·luminació, descobriran com es crea una mansió de conte o com es dóna vida als personatges. “Però sobretot, comprendran la importància de la tolerància, l’empatia i la resiliència present en tots els treballs d’aquest director, i fonamentalment en el seu curtmetratge «Cuerdas»assenyalava la regidora d’Educació, Yolanda Pastor.