Salta al contingut

Premsa

Oliva es presenta per primera vegada en Fitur com a seu d’esdeveniments esportius internacionals amb la presentació de la segona edició de l’Spain Kiteboarding League del juny vinent

La Plaça Central de l’estand de la Comunitat Valenciana a Fitur, en el pavelló 7 d’Ifema, ha acollit la presentació de la SKL, Copa d’Espanya Freestyle i Strapless, que tindrà de nou com a escenari les platges d’Oliva els dies 22, 23 i 24 de juny.

L’acte ha comptat amb la presència del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, la diputada delegada de Turisme, Pilar Moncho, l’alcalde de la ciutat, David González, la regidora de Turisme, Mireia Morera, organitzadors i patrocinadors de la prova, competidors i representants d’associacions i empresariat del sector turístic d’Oliva.

Paral·lelament a la presentació, amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana, ha visitat l’estand d’Oliva el president de la Generalitat, Ximo Puig. Ha pogut conéixer de prop tota l’oferta que ofereix la ciutat en matèria de turisme esportiu i actiu, allotjaments, serveis i gastronomia. Oliva Turisme presenta a FITUR la seua nova guia de Ciclisme, Senderisme i Escalada d’Oliva i ofereix als visitants una mostra de la seua gastronomia, gràcies a l’associació d’empresaris d’hostaleria Gastroliva.

 

La Plaça Central de l’estand de la Comunitat Valenciana, en el pavelló 7 d’Ifema, ha acollit la presentació, per primera vegada a FITUR, de l’Spain Kiteboarding League, esdeveniment esportiu i turístic de caràcter nacional que tornarà a reunir per segon any consecutiu als millors competidors internacionals de kite en les platges d’Oliva els dies 22, 23 i 24 de juny. Oliva Turisme ha apostat fort perquè la seua platja torne a ser escenari de l’espectacle dels riders participants, convertint la ciutat en capital espanyola del kite, i s’ha presentat com a seu d’esdeveniments esportius de caràcter internacional per primera vegada a FITUR, la Fira Internacional del Turisme més important del nostre país.

Sebastián Ducos, organitzador de la prova a Oliva i Juan Antonio Martín, promotor de l’Spain Kiteboarding League, han agraït el compromís de l’Ajuntament d’Oliva i la seua regidoria de Turisme en la realització d’aquesta prova. Segons Ducos, «sense la implicació de l’administració seria impossible realitzar aquesta competició. Done gràcies de part delsriders per l’oportunitat de competir amb els millors i us convidem a descobrir les increïbles platges d’Oliva i a gaudir del nostre volgut Garbí». Juan Antonio Martín, promotor de la competició, que es realitza a tres seus, Isla Canela, Oliva i Tarifa, ha assenyalat «El 2017 aconseguim llançar el circuit nacional gràcies a l’impuls de la indústria i l’ajuda de les institucions públiques. El 2018 les administracions locals han tornat a apostar per aquest tipus d’esdeveniments com a instrument desestacionalitzador del turisme»

La regidora de Turisme de l’ajuntament d’Oliva, Mireia Morera, ha destacat que «Oliva és l’espot de kite número 1 de la Comunitat Valenciana i dels tres millors d’Espanya. És un honor per a nosaltres acollir una prova d’aquesta categoria i estem convençuts que les activitats esportives, en un marc incomparable com ho és la platja d’Oliva, tenen un grandíssim atractiu. És per aquest motiu que apostem fort per la seua promoció, posicionant la nostra destinació com a referent d’aquest sector turístic. Els apassionats d’aquest esport diuen que Oliva, per la seua orografia, la bellesa de les seues platges i per la seua climatologia, és un paradís per a la pràctica del kitesurf«.

L’alcalde d’Oliva, David González, ha aprofitat la presentació per a convidar a visitar la nostra ciutat i participar d’aquest esdeveniment esportiu nacional de primer nivell que, ha dit, transcendeix a l’àmbit turístic. Ha tancat l’acte la diputada delegada de Turisme, Pilar Moncho, que ha donat l’enhorabona a l’Ajuntament d’Oliva i organitzadors d’aquest esdeveniment turístic, que va més enllà de l’oferta tradicional de sol i platja, i que fomenta el turisme actiu i l’esport en les nostres platges i actua com a element de desestacionalització de l’oferta.

Paral·lelament a la presentació, amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana, durant el matí ha visitat l’estand de la ciutat d’Oliva el president de la Generalitat, Ximo Puig. Ha pogut conéixer de prop tota l’oferta en matèria de turisme esportiu i actiu, allotjaments, serveis i gastronomia. Oliva Turisme presenta a FITUR la seua nova guia de Ciclisme, Senderisme i Escalada d’Oliva i ofereix als visitants que s’acosten l’estand una mostra de la gastronomia olivera, tradicionals dolços i mistela elaborada amb taronja, gentilesa de l’associació d’hostaleria de la ciutat, Gastroliva.