Salta al contingut

Premsa

L’ecoparc mòbil arriba a Oliva (Ecomòbils)

El pròxim dia 31 de gener, per primera vegada, s’instal·larà l’ecoparc mòbil a Oliva

L’ecoparc mòbil del Consorci per la Gestió de Residus (COR) a partir del pròxim dia 31 de gener estarà a Oliva durant quatre dies a la setmana, en horaris i llocs diferents segons el dia de la setmana. Les persones interessades a reciclar poden consultar els dies i la ubicació en el calendari adjunt.

La finalitat de l’ecoparc mòbil és arribar a tota la població amb voluntat de reciclar i cuidar el nostre territori i el medi ambient.

A més, els ciutadans d’Oliva que estiguen interessats a conéixer el funcionament del tractament de residus urbans, disposaran de personal del consorci per explicar, assessorar i respondre a totes les inquietuds plantejades.

L’ecoparc mòbil té a més la finalitat de donar a conéixer la importància del reciclatge, de sensibilitzar els ciutadans dels beneficis que pot aportar al nostre entorn i per tant a la nostra salut, la senzilla acció de RECICLAR.

Nou sistema d’incentivació de reciclatge: “el meu compte ambiental”
També té un altre avantatge: cada persona que aporte algun residu a l’ecoparc mòbil i mostre el seu Carnet d’Identitat, entrarà en una base de dades del COR i anirà acumulant punts, que es traduiran en una disminució de la quantitat a pagar en el rebut del COR, rebut que es paga anualment a la Diputació de València pel transport i transferència a la planta de valorització dels residus recollida en el contenidor no selectiu (el verd fosc). Recordar que este avantatge econòmic també el teniu si porteu els vostres residus a l’ecoparc de la ciutat. Mostra el teu DNI i acumula punts.

Ecoparc de la ciutat d’Oliva

Polígon Industrial el Brosquil (al costat del Parc de Bombers) – 46780 – Oliva

Tel. 96 227 00 36

Dilluns a dissabte, de 10.00 h a 19.00 h

Diumenge, de 10.00 h a 14.00 h

 

Per tant, com podeu veure, tot són avantatges. Per això des de la Regidoria d’Obres i Serveis que gestiona Gabriel Oltra i la Regidoria de Medi Ambient que gestiona Imma Ibiza, us convidem a RECICLAR! Com més reciclem menys paguem i més netegem el nostre entorn.

Què és un ECOPARC MÒBIL? És un vehicle que s’estaciona periòdicament en un lloc accessible a la ciutadania, i en el qual es poden dipositar els residus no voluminosos que no tenen cabuda en els contenidors tradicionals. Este vehicle transportarà els materials a l’ecoparc del municipi, per tal de poder reciclar-los posteriorment.

Residus que podeu portar: oli, roba, sabates, joguines, xicotets electrodomèstics, tubs fluorescents, piles, bateries, residus electrònics, residus de tòner d’impressió, cables elèctrics, fusta, metalls, vidre, plàstic, paper, cartó, restes de pintura…Prova, t’encantarà RECICLAR!