Salta al contingut

Premsa

Oliva forma part del circuit Run Càncer AECC València 2018

La regidora de Participació Ciutadana, Yolanda Pastor, al costat de la presidenta Marisa Pericas i membres de la Junta Local de l’Associació Espanyola contra el Càncer d’Oliva, i el president del Club Triatló Oliva, Toni Cots, han assistit a la presentació de la IV edició del Circuit RunCáncer AECC València 2018.

La presentació va tindre lloc en el Palau de Congressos de València i en aquest acte es van presentar el conjunt de carreres i marxes saludables que es realitzaran en la província de València, entre les quals se situa, per segon any, la ciutat d’Oliva. La prova a Oliva tindrà lloc el 21 d’octubre. En total, seran 21 carreres + marxa, 50 marxes i un gran esdeveniment a la ciutat de València.

Aquest esdeveniment esportiu de caràcter solidari i familiar té com a objectiu promoure els hàbits de vida saludable, fomentar la recerca oncològica i incentivar la participació femenina i infantil.

Els resultats del passat any la van convertir en la marxa més gran solidària d’Europa, amb 59.012 participants i una recaptació de 252.462 € que es van destinar íntegrament a la recerca oncològica, en forma de sis beques de recerca.

La regidora de Participació Ciutadana en l’Ajuntament d’Oliva, Yolanda Pastor, ha assenyalat que “és una gran satisfacció poder col·laborar amb entitats que lluiten per millorar la realitat que ens envolta quant a la salut, en aquest cas el càncer i esperem poder omplir novament els carrers d’Oliva d’esport i solidaritat.”

D’igual forma mostra tot el suport a l’associació i espera que siga novament un èxit, i superar les xifres de participació de l’edició anterior.