Salta al contingut

Premsa

ACCO celebra la Fira de les “Súper Rebaixes” el 3 i 4 de febrer

Més de 40 comerços oferiran els seus productes al Centre Polivalent d’Oliva

L’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, ha organitzat per al pròxim cap de setmana, la ja tradicional Fira de les Rebaixes. La Fira de les “Súper Rebaixes” tindrà lloc en el Centre Polivalent d’Oliva els dies 3 i 4 de febrer en horari de 10 a 20 h.

A la Fira estaran present més de 40 comerços que oferiran als visitants productes actuals de màxima qualitat a preus excepcionals. A més tindrem servei de cafeteria, a càrrec de Blat i Sucre, i atraccions infantils, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum.

Per al regidor responsable, Pepe Salazar, la Fira «és una forma excel·lent de poder adquirir els distints productes que ofereix el comerç d’Oliva en un mateix espai, còmodament, i sense haver de desplaçar-se. A més hem preparat activitats infantils perquè les famílies puguen vindre amb els xiquets i passar un bon dia.»

Segons la presidenta d’ACCO, Rosa Llopis, «es tracta d’una gran oportunitat per a adquirir productes de màxima qualitat, en primeres marques a preus súper baixos. La fira de les rebaixes d’Oliva s’ha convertit en una cita habitual en el calendari i les persones l’esperen per a ultimar les seues compres en les rebaixes. A més hem preparat un cap de setmana de compres i oci perquè les persones s’acosten en família, o amb amics i puguen realitzar les seues compres de forma molt còmoda.»

De nou l’Associació de Comerciants dóna protagonisme a les xarxes socials per a difondre l’esdeveniment amb un sorteig de 50 Eur-ACCOS en el qual participaran totes les persones que posen “M’agrada” en la publicació del sorteig. El lliurament del premi es realitzarà durant el cap de setmana de la fira.

Una gran gamma de productes es podrà trobar en esta 5a edició de la fira de rebaixes: Moda per a dona, home, jove, xiquet i nadons, llenceria, roba i equipament esportiu, calcer, joieria, bellesa i salut, parafarmàcia, llepolies, perfumeria i drogueria, electrònica, regals, pastisseria, treballs manuals, electrodomèstics, mobles i decoració, joguets i molt més.

Els comerços que estaran presents en l’edició de la fira de rebaixes són:

Mavi Joguets, Joieria Rosanna, Sabates Soria, Xuxes I Més, Caché, Ana Escrivá Moda,Tu Perfume, Susi Moda,  Paquetería Santa Clara, Íntima, Parafarmàcia Les Fonts, Miss Eventos Dulces, Nova Milotxa, Drogueria Central, Inma Savall, Candela, Rafael Moda, Atypical, Gaudí Sabates, Jesús Blanco Telecomunicaciones, Kasikesí, Blat i Sucre, Xicotets Gegants, Charanga, Vicente Parra Moda, L´Atelier De Natalia, Nadons, Tannac Moda, Rosa Dona Boutique, La Vila Mobles, Atmósfera Sports, Gauss, A Tu Gusto, Miratge Sabates, Coqueta, Paqueteria Reyes, M’encanta, Roseta Calçats i Mira’m Mayoral.