Salta al contingut

Premsa

Millora de la il·luminació en l’Avinguda de València

La Regidoria d’Obres i Serveis que dirigeix Blai Peiró, de Projecte Oliva, està canviant els fanals de l’Av. de València per millorar la il·luminació

 

Després de la poda de l’arbrat de l’últim tram de l’Av. de València, comunicant amb la carretera de Gandia, s’ha procedit a efectuar la primera fase de la segona de les actuacions previstes en la zona, que consisteix a canviar els fanals d’aquesta zona per millorar la il·luminació.

A causa del mal plantejament en el moment de la planificació d’aquestes voreres, es van instal·lar uns fanals de 10 metres d’altura, tot just en línia amb els arbres de la vorera compresa entre el carrer de Joanot Martorell i la carretera de Gandia. Açò provocava que els fanals quedaren coberts pels arbres, i quedava aquesta part del carrer a les fosques.

Així les coses el que està realitzant-se és la substitució dels fanals de 10 metresd’altura per uns de 4,5 metres, que queden descoberts del fullatge i il·luminen la zona adequadament. Hui conclourà la instal·lació de 5 fanals situats en l’Av. de València, prolongació dels 3 que es van canviar en aquest mateix carrer el mes passat, en el tram comprés entre el carrer d’Ausiàs March i el carrer de l’Alcalde Juan Sancho.

Aquesta millora de la il·luminació de la zona amb la instal·lació de 8 fanals de menor estatura (5+3), es completarà amb la instal·lació de 3 nous fanals més en el carrer de Joanot Martorell en el tram comprés entre el carrer del 9 d’Octubre i l’Av. de València.

Aquesta millora efectuada per la Delegació d’Obres i Serveis respon a una demanda dels veïns des de fa molts anys. Blai Peiró: “La tasca realitzada fa compatible l’arbrat i la millora de la il·luminació per als veïns”.