Salta al contingut

Premsa

Lola Moltó torna a Oliva com a preludi del Certamen ‘aMat’

L’actriu de Carlet es posa en la pell d’Assumpció aquest dissabte, 28 d’abril, a les 19.00 h al Teatre Olímpia

La funció, que compta amb el patrocini de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, servirà d’antesala al V Certamen ‘aMat’ de Teatre Amateur

Els Serveis Culturals de l’Ajuntament d’Oliva inicien la programació teatral del mes de maig amb la presència de l’actriu carletina Lola Moltó, que presenta al Teatre Olímpia l’espectacle tragicòmic “Assumpció”.

La funció, que serà aquest dissabte, 28 d’abril, a les 19.00 h “servirà d’antesala al Certamen ‘aMat’ de Teatre Amateur, que torna al maig en la seua cinquena edició”, segons ha anunciat el regidor de Cultura, Enric Escrivà.

A les ordres de Manolo Maestro, la reconeguda intèrpret es posarà en la pell d’una dona que no és qui es pensava que era, o no vol ser qui és, o més bé no li agrada en qui s’ha convertit. Després de visitar la consulta de l’otorino més famós del país, que és el seu exmarit, es queda tancada a l’ascensor on es mira a l’espill i fa un repàs a la seua vida.

Un viatge quasi iniciàtic on Assumpció prendrà consciència de si mateix, i del que ha sigut fins ara la seua vida, per trobar-se accidentalment amb un final catàrtic i determinant.

Escrivà ha destacat el caràcter benèfic de la representació, ja que l’actriu i la seua companyia faran una donació del seu catxet a l’Associació de Fibromiàlgia de la Safor, AFISA, de la qual Moltó és sòcia honorífica.

La venda d’entrades, a 3 euros, s’iniciarà en taquilla des d’una hora abans de l’espectacle. També es poden adquirir anticipadament en www.instanticket.eso per telèfon al 902 444 300.


  • Direcció i guió: Manuel Maestro
  • Espai escènic i disseny gràfic: Aureli Domènech
  • Il·luminació: Victor Antón
  • Vestuari i caracterització: Markos Sixto
  • Distribució: Maria Minaya (Frescultura S.L.)