Salta al contingut

Premsa

14 Creus de Maig participen enguany en el XIX Concurs de les Festes del Crist de Sant Roc

Fora de concurs tindrem 5 creus més, amb la qual cosa podrem visitar a Oliva 19 Creus de Maig

 

El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, informa que enguany s’han presentat 14 Creus de Maig al XIX Concurs de les Creus de Maig de les Festes del Santíssim Crist de Sant Roc, una més que en l’edició anterior. A més, fora de concurs, tindrem un any més la Creu de Maig de l’Ajuntament, la de la plaça de Sant Roc, i tres del carrer Sant Vicent. Per tant, podrem visitar enguany un total de 19 Creus de Maig a Oliva.

El concurs, organitzat un any més per la Junta de Festes del Crist amb la col·laboració de la Regidoria de Festes, “és una de les activitats més tradicionals, populars i boniques de totes les que es programen durant les Festes del Crist”, segons ha explicat Pepe Salazar. “A més demostra el caràcter obert i participatiu de les nostres festes, ja que en el Concurs de les Creus de Maig totes les persones d’Oliva, siga en nom propi, o d’un col·lectiu, hi poden participar”, afegia el regidor.

Les creus han d’estar instal·lades abans de les 10.00 h de demà dimarts, 1 de maig, moment en què podrà començar la visita del jurat. Els premis que s’atorgaran seran:

  • Primer premi: 500 € i diploma
  • Segon premi: 300 € i diploma
  • Tercer premi: 150 € i diploma
  • Accèssit de 50 € a cada monument participant que no obtinga cap guardó.

La relació de les Creus de Maig i el lloc on s’ubicaran és la següent: