Salta al contingut

Premsa

Oliva rep subvencions, aproximadament, per import de 100.000 € per a desenvolupar projectes de Mobilitat, Cicle Integral de l’Aigua i Modernització de l’Administració Electrònica

Certament esta legislatura es podria catalogar per la quantitat d’ajudes que arriben als municipis. Ciutats grans i menudes reben suport econòmic a través de programes finançats per distintes administracions. Entre totes les ajudes que arriben podem destacar aquelles que l’administració autonòmica gestiona amb fons europeus i amb criteris de transparència i solidaritat.

Segons declara Imma Ibiza, «cal destacar que darrere de cada sol·licitud hi ha un treball previ basat principalment en dues premisses: un projecte tècnic i un estudi de viabilitat. Si alguna d’aquestes premisses no es dóna, la subvenció no s’hauria de demanar. Cal ser conscients del potencial humà que tenim en personal i la seua capacitat de tramitació, cal conéixer bé la nostra administració i saber mantenir l’equilibri entre voler i poder.»

Així i tot, Imma Ibiza està satisfeta de totes les subvencions que s’han tramitat, des dels departaments que gestiona: Medi Ambient, Cicle Integral de l’Aigua i Modernització de l’Administració Electrònica.

Subvencions aprovades favorablement a favor de l’Ajuntament d’Oliva en 2017:

  • Subvenció Projectes locals d’actuació dels municipis de la Comunitat Valenciana susceptibles de cofinançament pel programa operatiu FEDER de la CV 2014-2010 per a la redacció i aprovació dels Plans de Mobilitat Urbana Sostenible per import de 36.569,83 €
  • Subvenció de la Diputació de València, ajudes econòmiques incloses en el Programa Pacte d’Alcaldies pel Clima i l’Energia per import de 15.000 €.
  • Subvenció de la Diputació de València, modalitat Transparència i Participació Ciutadana, implantació de les ferramentes de pressupostos participatius i participació ciutadana per import de 5.929 €
  • Subvenció del Pla Provincial d’Obres i Serveis per a la millora de la xarxa de col·lectors municipals, obres de canalització i recollida d’aigües pluvials en el nucli vell, zona final Carrer Barranc d’Oliva per import de 32.140,76 €.
  • Subvenció del Pla Provincial d’Obres i Serveis, un romanent de 2016 per a arqueta Cavallet de Mar/Via Ronda per import de 9.935,96 €.