Salta al contingut

Premsa

Oliva posa en marxa la campanya ‘Estudia en PAU’ per als mesos de maig i juny

A partir del pròxim dilluns dia 14, i fins el 29 de juny, la Biblioteca de l’Envic obrirà de dilluns a dissabte en horari de 9 a 22 h, i els diumenges de 9 a 14 h

Per tercer any, s’afegeix el Casal Jove en horari nocturn

Amb el lema ‘Estudia en PAU’, els regidors de Biblioteques i de Joventut, Enric Escrivà i Àlex Salort, han anunciat l’horari especial d’estudi per als mesos de maig i juny, que tindrà inici el pròxim dilluns, 14 de maig, i s’estendrà fins el divendres, 29 de juny.

La Biblioteca de l’Envic obrirà tota la setmana, de dilluns a dissabte en horari de 9 del matí a 10 de la nit, sense interrupció al migdia, i els diumenges de 9 del matí a 2 de la vesprada. A partir del 2 de juliol i durant tot el mes, de dilluns a divendres, la biblioteca encetarà el seu horari d’estiu: de 9 a 14 h.

Escrivà ha remarcat que el nou calendari millora l’oferta del 2017, ja que la campanya arranca una setmana abans, el 14 de maig, “tal com ens havia demanat el Consell de la Joventut.” Per al regidor de Biblioteques, les xifres d’assistència a les sales d’estudi denoten “un bon aprofitament de les hores centrals del dia, sobretot, i demostren que la millor opció és ampliar l’horari del centre durant mes i mig, per tal d’abastir les diferents proves de batxillerat i universitàries i no únicament les proves PAU.”

Per la seua banda, el Casal Jove obrirà del 28 de maig al 6 de juny, en horari de dilluns a dissabte de 10 de la nit a 2 de la matinada. Diumenge 3, el centre estarà tancat.

“Aquesta edició del programa ‘Estudia en PAU’, així com les anteriors, ve a complementar l’oferta del Servei de Biblioteques oferint uns horaris nocturns que ajuden a evitar massificacions i alhora amplien el temps d’estudi perquè la gent puga aprofitar més hores”, assenyala el regidor de Joventut.

Escrivà i Salort han volgut remarcar l’esforç conjunt de les seues regidories, que pretén respondre a les demandes de la gent jove de la ciutat.