Salta al contingut

Premsa

La Rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, participa en les II Jornades Socioeducatives de la Safor

La nova Rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, va assistir ahir a la ciutat d’Oliva per tal de participar en les II Jornades Socioeducatives de la Safor. Aquest ha estat el primer acte oficial de la nova Rectora després de la seua presa de possessió. Cal recordar que Mavi Mestre és natural d’Oliva i s’ha convertit en la primera dona que encapçala la Universitat de València des de la seua fundació.

La rectora va ser rebuda a les portes de l’Ajuntament d’Oliva pel seu alcalde, David González, i per diversos regidors de la corporació municipal, i després va entrar al saló de plens per tal de signar en el Llibre d’Or de la ciutat.

La rectora va participar posteriorment com a ponent en les II Jornades Socioeducatives de la Safor amb la conferència «Reptes educatius en la formació del professorat en la societat del segle XXI: inclusió, igualtat i millora de la convivència».

La jornada d’ahir a Oliva es complementarà amb les que tindran lloc a Gandia, els dies 22 i 25 de maig, a l’Aula Magna del Campus de Gandia de la UPV.