Salta al contingut

Premsa

Oliva celebra este cap de setmana la 6a Trobada Canina Solidària

Este  matí s’ha presentat a l’Ajuntament d’Oliva la 6a Trobada Canina Solidària, que tindrà lloc este dissabte, 9 de juny, a la zona del Centre Polivalent, a partir de les 18.00 hores. A l’acte de presentació ha assistit la regidora de Salut Pública, Imma Ibiza, l’organitzador de la trobada, Celestino Mullor, i la voluntària de la Protectora d’Animals d’Oliva VEDAMA, Ana Blanco.

Per sisé any consecutiu Oliva acull una jornada de trobades canines, “una jornada que serveix per conéixer a un col·lectiu que està treballant per la defensa dels drets dels animals a la nostra ciutat. Una tasca que molta gent no coneix, i que jornades com esta ens recorden que els animals formen part de la nostra societat, i són éssers molt vulnerables que hem de cuidar i vetllar per la seua integritat” assenyalava la regidora de Salut Pública, Imma Ibiza.

La jornada donarà inici a partir de les 18.00 hores, amb un espectacle de música i ball, a càrrec d’Art i Dansa d’Oliva, i continuarà amb exhibicions d’ensinistraments de gossos per part de diversos col·lectius que participen de forma desinteressada en esta activitat. També estarà present la Unitat Canina de la Policia Local de Gandia. La trobada es completarà amb una màsterclass de zumba, a càrrec de Mª Dolores Escribano i una sèrie de tallers relacionats amb Vedama i el món del gos.

“Els assistents també podran gaudir de la presència d’un esquadró oficial de la pel·lícula Star War que ambientarà l’activitat” assenyalava Celestino Mullor. Totes les activitats tindran lloc al Passeig Gregori Maians.

A continuació es realitzarà una cursa solidària (20.00 hores) on participaran de forma conjunta propietaris i animals de companyia per la zona del Centre Polivalent. L’organització posarà al seu abast tiquets solidaris de 5 euros, que es podran adquirir en el mateix moment de la trobada. Des de l’organització s’espera superar la xifra de 400 gossos.