Salta al contingut

Premsa

Dos cantants d’Oliva resulten premiats en el Festival de la Cançó de la Fira i Festes 2018

Josep Salvador Parra Pérez guanya el Segon Premi, i Rubén Fernández Bosch, el Premi a l’Artista Local Destacat

Laura Ollero Garcia, de Gandia, aconsegueix per segon any consecutiu el Primer Premi

Finalment van ser 11 i no 12 els cantants que van participar en la Final del Festival de la Cançó de la Fira i Festes d’Oliva 2018, que va tindre lloc diumenge passat al parc de l’Estació. Només va faltar Vicente Fernández, d’Oliva, que no va poder assistir-hi per motius de salut.

De tota manera, Oliva va estar ben representada amb tres finalistes:
Josep Salvador Parra Pérez, que va aconseguir el Segon Premi, consistent en 300 € més trofeu, per la seua interpretació de «Hallelujah», de Leonard Cohen, i de «La flaca», de Jarabe de Palo. Josep Parra va cantar només amb l’acompanyament de la seua guitarra.

Per la seua part, Rubén Fenández Bosch va guanyar el Premi a l’Artista Local Destacat, consistent en 200 € més trofeu amb les cançons «Mi héroe», d’Antonio Orozco, i «Precisamente ahora», de David de Maria.

Destaquem també la presència de Daniela Gongora, ciutadana francesa resident a Oliva, que va arribar a la Final i que va interpretar «Non, Je ne regrette rien», d’Edith Piaf, a cappella, sense base musical, i també «Angelitos negros», d’Antonio Machín.

Laura Ollero revalida el títol de guanyadora

La gandiana Laura Ollero va tornar a guanyar el Primer Premi, consistent en 400 € més trofeu, amb les peces musicals «I dreamed a dream», d’Anne Hathaway, i el «Cabaret» de Liza Minnelli.

En tercer lloc va quedar Sergio Gómez Torres, de Denia, que va aconseguir els 200 € més trofeu per la seua interpretació del «Dígale», de David Bisbal i de «La música de tus tacones», d’El Arrebato.

Un any més, tots els cantants van rebre un diploma acreditatiu de la seua participació en la Final del Festival de la Cançó de la Fira i Festes d’Oliva 2018. I també es va agrair amb una placa commemorativa la col·laboració de Rosa Llopis, presidenta de l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, de Toni Rodríguez, coordinador artístic del Festival, Jesús Morant, coordinador adjunt del Festival, i del presentador Germán Salazar.

Cal dir també que enguany el jurat va estar format per:

-Com a presidenta, M VICENTA LORENTE PASTRANA, mestra de cant, per delegació expressa del Sr. JOSÉ SALAZAR CUADRADO, Regidor de Festes de l’Ajuntament d’Oliva.
-Com a vocals van actuar el Sr. ANTONIO RODRÍGUEZ SAVALL, Coordinador Artístic del Festival, i el Sr. JUAN MAYLIN PASTOR, com a músic especialista en la matèria.
-Com assessor el Sr. JOSEP ANTONI SANTACREU GRIMALT, Tècnic Municipal de Cultura, amb veu però sense vot.
-I com a Secretària va actuar la Sra. M ÁNGELES SALABERT NADAL, Secretària de la Comissió Municipal de Serveis Socioculturals.

Per la seua banda, el Regidor de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, ha volgut donar l’enhorabona als premiats, en general a tots els finalistes, i a totes les persones que van col·laborar en la celebració del Festival, especialment l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, i ha dit que ja s’està treballant per a l’edició del 2019: «creiem que l’edició d’enguany ha estat la millor de totes les celebrades fins al moment. Cada any intentem superar-nos i per això ja estem treballant en l’edició de l’any que ve, per tal de polir les xicotetes coses que es puguen millorar i que tots puguem disfrutar d’un gran Festival de la Cançó per a cantants novells i aficionats en la pròxima edició, perquè sabem la bona acceptació que té tant per als veïns d’Oliva com de les altres poblacions que ens visiten durant la Fira».