Salta al contingut

Premsa

Comencen les rebaixes d’estiu d’ACCO

Amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, més de 120 comerços associats comencen esta setmana les rebaixes

L’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, inicia esta setmana la campanya de les rebaixes d’estiu, amb grans descomptes en productes de la temporada actual.

Més de 120 comerços han començat ja les seues rebaixes amb la finalitat d’augmentar les vendes en la temporada de l’estiu. El públic podrà trobar productes i serveis a preus insuperables en sectors com ara moda, calçat, llenceria, puericultura i moda infantil, joguets, alimentació, llar, mobles, decoració, electrònica i electrodomèstics, floristeries, joieries, perfumeria, manualitats, reparació de mòbils, fotografia, llibreries, informàtica i disseny gràfic, ferreteria, pinsos, productes per a mascotes i molts més.

El sector serveis és cada vegada major entre els associats que ofereixen preus molt competitius amb la millor atenció al client com ara l’agència de viatges, bancs, corredoria d’assegurances, llanterneria, reformes, taller de motos, taller de cotxes, seguretat, gestories, advocats, immobiliàries, acadèmies, organització d’esdeveniments i publicitat, pastisseries…

El sector salut també està representat en l’associació, amb nombroses empreses com ara perruqueries, estètiques, clíniques dentals, òptiques, fisioteràpia, botigues especialitzades d’alimentació i per a les nostres mascotes les millors clíniques veterinàries.

L’oci també adquireix protagonisme per l’estiu, per la qual cosa no pots faltar al xiringuito més famós de la platja d’Oliva, Oli Ba Ba, que acaba d’inaugurar la seua temporada. O visitar el Club de Golf Oliva Nova i disfrutar del paradís que tens ací al costat. I per a una bona pujada d’adrenalina, recomanem el Karting Vives Oliva, un dels millors circuits de la Comunitat Valenciana.

Així mateix, des de l’associació s’està preparant l’esdeveniment Voramar per al mes d’agost, per acostar els comerços a la platja d’Oliva, que enguany comptarà amb música en directe, animació, atraccions per a xiquets i on col·laboraran altres associacions amigues per a oferir altres serveis als visitants.

Disfruta de les REBAIXES a Oliva!

Consulta els comerços associats a ACCO en www.accooliva.com