Salta al contingut

Premsa

Èxit de vendes i públic de la 29a Fira del Motor d’Oliva 2018

La 14a Matinal Motera torna a reunir centenars d’aficionats tot i el canvi de data i d’organitzador

La XXIX Fira del Motor i la Maquinària Industrial d’Oliva ha resultat tot un èxit. Segons ha explicat el regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, responsable de la seua organització, «hem tornat a demostrar que som la degana, la primera de la Safor, estem treballant des de fa 29 anys, i una vegada més, ens hem superat. Pràcticament tots els expositors han superat els seus objectius de vendes. El divendres ja es van produir unes quantes vendes, i això que la fira obria a les 19.00 h. I per descomptat, els tres dies de la fira, 29 i 30 de juny i 1 de juliol, el recinte firal ha estat ple de gent. A més, els serveis municipals i de seguretat han treballat de manera impecable, i per tot això tots els expositors volen tornar l’any vinent, la qual cosa és una molt bona notícia.”

Segons Salazar, «la gent ha aprofitat els bons descomptes que s’han oferit durant la Fira. La veritat és que la gent espera la fira per canviar el vehicle o comprar-se’n un de nou, i això és molt d’agrair.

Recordem que a la Fira del Motor van participar al voltant de 60 marques i no només del sector de l’automòbil nou, de quilòmetre zero i d’ocasió, sinó també de vehicles elèctrics i híbrids i recàrrega de vehicles elèctrics, escúters elèctrics i accessoris per a vehicles per a persones amb minusvalidesa, també de competició, a més de motos, furgonetes, caravanes i autocaravanes, tractors, maquinària industrial i agrícola, productes per a casa amb motor, accessoris i llavat d’automòbils, etc.

La Fira del Motor va estar organitzada per la Delegació de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, a través de l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial, i amb el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Èxit de la XIV Matinal Motera

Tot i que s’ha canviat la data i que la matinal d’enguany coincidia amb les matinals moteres d’Albaida i de la Pobla de Vallbona, la Matinal d’Oliva va tornar a demostrar que és un gran atractiu per als aficionats de les dues rodes. Centenars de motos van omplir el parc de l’Estació i el passeig de Gabriel Miró,  on també es trobaven les botiguetes moteres i l’exposició de motos clàssiques.

A més els aficionats van disfrutar d’un gran esmorzar amb música rock&blues en directe, de la mà de la banda Fort Mapache, al passeig de Gregori Maians i Siscar.

A continuació, la volta amb moto, que va recórrer tot el passeig d’Oliva, des de la redona del Lluís Vives fins a la del Centre Polivalent, així com el nucli antic de la platja, també va resultar tot un èxit, sense parades ni cap incident.

I per finalitzar, el pilot Emilio Alzamora, del STUNT TEAM, va emocionar tant els aficionats a les motos com el públic en general, al carrer del Pare Antoni Salelles.

La Matinal va estar organitzada per primera vegada directament per la mateixa Regidoria de Comerç, amb el patrocini de l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO i la col·laboració de l’Associació Amics de les Motos Clàssiques d’Oliva.
Per això, el regidor de Comerç ha volgut agrair el seu treball «a totes les persones que han fet possible l’èxit de la nostra matinal del 2018, Rosa Llopis d’ACCO, Paco Soqueta, també responsable de la fantàstica exposició de motos clàssiques que es va poder disfrutar a la Matinal Motera, i, per descomptat, a la Policia Local, Protecció Civil, Creu Roja i la Brigada municipal».

“Podem estar satisfets de l’edició d’enguany de la Fira del Motor i la Matinal Motera”, comentava Salazar. “Ara a treballar perquè la pròxima edició siga, si pot ser, encara millor.”