Salta al contingut

Premsa

La campanya ‘Estudia en PAU’ suma més de 3.000 usuaris entre maig i juny

Fins a 3.024 usuaris han aprofitat les 83 hores setmanals que la Biblioteca de l’Envic ha oferit per a estudi entre el 14 de maig i el 29 de juny

El Casal Jove manté l’assistència i consolida el servei d’estudi nocturn.

Les Regidories de Biblioteques i de Joventut de l’Ajuntament d’Oliva han tancat amb èxit el període especial d’estudi que dediquen cada any als estudiants que preparen les proves PAU, els últims exàmens de l’any acadèmic, o les oposicions per a l’accés a les administracions públiques.

Enguany, les sales d’estudi de la Biblioteca de l’Envic han estat obertes al voltant de 7 setmanes, en horari de 9.00 a 22.00 h, de dilluns a dissabte, i de 9.00 a 14.00 diumenges. Del 14 de maig al 29 de juny, s’han comptat un total de 3.024 estades d’estudiants, el que suposa un 75% dels usuaris totals del centre durant aquest període.

“Es tracta d’un percentatge molt superior al 53% del 2017, amb 1.600 estades. Això prova l’encert d’avançar una setmana l’inici de la campanya”, assenyala el regidor de Biblioteques. Per a Enric Escrivà, “les estadístiques són el millor senyal del bon funcionament d’un servei consolidat que millora any rere any.”

Respecte al Casal Jove, la Delegació de Joventut va oferir les seues instal·lacions del 28 de maig al 6 de juny, en horari nocturn, coincidint amb les proves PAU. El regidor Àlex Salort ha valorat positivament l’experiència que ha enregistrat una afluència mitjana de 40 persones, arribant a màxims de 55 en jornades puntuals.

“Ha demostrat ser un encert reforçar el servei especial d’estudi amb un horari intensiu de nit que ha permés una assistència molt satisfactòria. El programa resulta molt beneficiós i repercuteix positivament en la joventut.”