Salta al contingut

Premsa

La Regidoria de Gent Gran organitza el proper dissabte, 11 d’agost, una festa d’estiu

Aquest dissabte, 11 d’agost, la platja de la Mitja Galta acollirà una festa a l’aire lliure per als majors, organitzada per la Regidoria de Gent Gran, que dirigeix Yolanda Pastor.

La festa començarà a partir de les 21.00 h, amb un sopar baix braç, on se serviran papes, còctel d’olives, fuits secs, begudes, gelat… A més a més, per amenitzar la vetllada es comptarà amb una discomòbil amb música de guateque dels anys 60, 70 i 80.

Amb l’objectiu de facilitar el transport als participants, hi haurà un bus gratuït que partirà a les 20.00 hores des del poble a la mar. Aquest eixirà del col·legi Lluís Vives, i farà tres parades, aquesta serà la primera, la segona a la parada de taxis i l’última al Centre Polivalent; i tornarà a les 00.30 h des de la platja amb el mateix recorregut.

La Regidora de Gent Gran, Yolanda Pastor, assenyala amb il·lusió que “és la tercera vegada que es realitza aquesta activitat a causa de l’èxit que va tindre els anys passats, per això convida a que la gent participe i vinga a gaudir d’aquesta nit”.

La venda de tiquets té lloc a la Llar de Jubilats i Pensionistes, la Junta de Jubilats Sant Francesc i al mateix Ajuntament d’Oliva; el preu serà un donatiu de 5 €.