Salta al contingut

Premsa

Èxit d’assistència en la tercera edició de la ruta nocturna Llàgrimes de Sant Llorenç

Els passats dies 23 i 24 d’agost, va tenir lloc, per tercer any consecutiu, la Ruta Nocturna Llàgrimes de Sant Llorenç, activitat organitzada per l’Ajuntament d’Oliva, concretament pel departament de Medi Ambient i coordinada per l’empresa Xtrem Tracks a través de Domingo Rus, Victor Vila i Jordi Habiten, que foren els guies de la ruta.


Es destaca l’alta participació durant els dos dies, en els quals es van realitzar diverses activitats i es van batre rècords de rapidesa en la cerca de “El Tresor de la Marjal” que va amagar el Capità Track. A més també van haver-hi trucs de màgia i històries sobre els estels de la mà de Xavi.


Per a aquestes activitats disposaven de GPS i telescopi, amb el qual els assistents van poder veure la Lluna i els planetes Mart i Saturn, a més dels estels.


Les vetlades, que van transcórrer entre rialles, carreres i màgia, es van allargar fins a aproximadament les 2h de la matinada.


Des de la Regidoria de Medi ambient i l’empresa Extrem Tracks, es mostren molt satisfets i agraïts per l’evolució que ha tingut aquesta activitat, especialment quant a assistència, comptant edicions passades amb aproximadament 20 persones i, que en aquesta edició, ha arribat a les 82 persones cadascun dels dos dies.

Feu click ací per a descarregar-vos les fotografies