Salta al contingut

Premsa

El Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva edita la revista trimestral ‘Ullals’

El Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva ha posat en rodatge una revista informativa feta per l’equip humà del parc. La revista es diu Ullals, nom que li dóna el seu peculiar ecosistema, on l’aigua és la principal font de riquesa del paratge natural.

Un gran projecte que intenta informar, educar i donar a conèixer cada projecte que s’està treballant dintre del paratge natural per mantenir l’ecosistema natural que el caracteritza.

La marjal és rica en aigua, i en fauna i flora, per això els seus usos són diversos; una gran extensió de terra anegada d’aigua per al cultiu de l’arròs, la pesca, la caça, un observatori ornitològic, residència temporal de les aus migratòries, escola i aula de la natura per a menuts i grans i moltes més activitats que els tècnics del parc ens mostren a través de la publicació.

Des de la Regidoria del Cicle integral de l’aigua volem que esta informació tinga presència a través del nostre portal web i arribe a la major part de ciutadans, i també als col·legis. És per això que li dediquem un espai i visibilitat en el portal oliva.es, el qual a partir d’ara penjarà tota la informació que ens arribe sobre la publicació.

 

Podeu descarregar «Ullals»: http://www.parquesnaturales.gva.es/va/web/pn-marjal-de-pego-oliva/boletines-trimestrales