Salta al contingut

Premsa

Oliva seu de la final de la Copa Comunitat Valenciana de voleibol

El pròxim 9 d’octubre, Oliva acollirà al Pavelló Municipal, la final de la Copa Comunitat Valenciana de Voleibol. Una prova que ha estat presentada aquest matí en roda de premsa a l’ajuntament i que ha comtat amb la presència de l’alcalde d’Oliva, David González, el president de la gestora de la Federació Valenciana de Voleibol, Arturo Ruiz, i del president del Club Volei Oliva, Josep Naya.

Aquest esdeveniment començarà a les 10.00 h amb les semifinals de la categoria masculina, i tot seguit, a partir de les 12.00 h, serà el torn de la categoria femenina. Durant la vesprada podrem gaudir d’ambdues finals: la masculina es jugarà a les 18.00 h i la femenina a les 20.00 h.

 

Semifinals Masculines

  • CV ACE ALMORADÍ – CV MEDITERRÁNEO CASTELLÓN
  • CV XÀTIVA – UBE L’ILLA GRAU DE CASTELLÓN

Semifinals Femenines

  • BENI4U RENTAL HOUSE BENIDORM – ESD GRANADAS DE ELCHE
  • CV VALENCIA – UBE L’ILLA GRAU DE CASTELLÓN

 

La Copa Comunitat Valenciana és un campionat exclusiu per als equips de la nostra comunitat que militen en lligues nacionals, està organitzat per la FVBCV (Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana i el Club Voleibol Oliva, comptant amb la col·laboració especial dels Serveis Esportius Municipals de l’Ajuntament d’Oliva, la Generalitat Valenciana i els espònsors esportius.

Per a David González, alcalde d’Oliva, “és un honor poder tindre aquesta fase final a les nostres instal·lacions i un magnífic premi i reconeixement a un club amb equips en totes les categories” i ha destacat “la promoció de l’esport femení perquè considera que cal una discriminació positiva perquè la dona assumisca el protagonisme que li pertany en el món de l’esport, que és el mateix que té l’home”.

Josep Naya, president del Club de Voleibol Oliva, també ha comentat que en el club busquen, a banda de la pràctica de l’esport, “fomentar valors humans en les jugadores, perquè cal fer discriminació positiva per tal d’integrar a la dona en l’esport” i ha afegit que “en el club el 90% són dones”.

Arturo Ruíz, president de la gestora de la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana, ha recalcat la importància d’aquest esdeveniment, ja que és una cita on “es reuneixen els clubs i els equips de màxima categoria de l’àmbit de campionat d’Espanya, i tenim representació de les tres províncies, per tant, la territorialitat del voleibol queda manifesta en aquest esdeveniment” i ha afirmat que es tracta de “l’esdeveniment amb més nivell esportiu després de les competicions nacionals perquè contem en la comunitat amb un nivell molt important”.