Salta al contingut

Premsa

El Casal Jove acull la 2a Exposició Ornitològica d’Oliva del 17 al 21 d’octubre

Aquesta setmana, l’Associació Cultural Esportiva Ornitològica d’Oliva organitza la II Exposició Ornitològica al Casal Jove d’Oliva del 17 al 21 d’octubre.

Aquest any, durant els dies que s’organitza l’exposició es realitzarà una visita guiada i uns tallers adreçats als centres educatius de la localitat, en concret a alumnes de primària.

«L’acció formativa va dirigida als alumnes de 2n de primària, visitant l’Exposició guiats per l’Associació i amb tallers que promoguen el coneixement i estima per l’ornitologia. Les accions formatives tindran lloc al Casal Jove d’Oliva els pròxims dies 17,18 i 19 d’octubre» assenyalava la regidora d’Educació, Yolanda Pastor.

Des de l’associació s’ha indicat que «els socis es reuneixen de manera periòdica per tal de posar en comú les seues experiències i participar en exposicions i certàmens en l’àmbit local, comarcal, regional i nacional. Entre els seus socis hi ha criadors nacionals de tota classe d’aus com per exemple, canaris, periquitos, lloros, silvestres, exòtics, etc.»

L’associació està dins de la Federació d’Associacions Ornitològiques de la Comunitat Valenciana i fa les gestions de lliurament d’anelles i posada al dia tant en documentació com informació legal i divulgativa respectiva d’aquesta afició.