Salta al contingut

Premsa

Gastroliva fa un pas més cap a les noves tecnologies amb l’estrena de la seua pàgina web gastroliva.org

L’associació d’hostaleria d’Oliva, Gastroliva estrena demà la seua pàgina web www.gastroliva.org en el marc del seu sopar anual de socis, en col·laboració amb la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva.

Una pàgina web dotada de les últimes tecnologies, com ara la geolocalització del negoci mitjançant la tecnologia de Google maps i Street view. El web facilita a l’usuari fins i tot la ruta des de la seua posició, o introduint l’origen, podent triar que mostre altres possibilitats segons la seua elecció durant la ruta. Un web pensat fins a l’últim detall amb la finalitat de donar a conéixer l’àmplia oferta gastronòmica d’Oliva així com notícies, informació sobre pròxims esdeveniments o informació rellevant per als associats.

Paco Oltra, Soqueta,president de l’associació, ha assegurat que “portàvem temps planificant la pàgina web, perquè volíem una eina que realment aportara a l’usuari tota la informació, no solament una llista d’associats, sinó una eina útil tant per al soci com per a la persona que busca en la zona un determinat tipus de negoci com un bar, un restaurant o una pastisseria i que necessita saber on es troba exactament. Ara el nostra web podrà guiar-lo caminant, amb cotxe, fins i tot amb bicicleta. Buscàvem una pàgina on poder informar de les notícies i esdeveniments del sector i difondre informacions útils per als nostres associats. Per aquest motiu hem afegit informació sobre els al·lergògens, o una secció d’ofertes d’ocupació que els nostres socis necessiten cobrir. Pensem que serà una pàgina web amb molt de moviment, que utilitzaran diàriament tant els olivers com els turistes per a descobrir tota l’oferta gastronòmica de la ciutat i voltants que és molta i d’alta qualitat.”

Per la seua part la regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, Mireia Morera, col·laboradora essencial en aquest projecte, ha confirmat que “feia falta un web que tinguera en compte a tots els associats de Gastroliva, com l’associació gastronòmica més important de la nostra ciutat, per la qual cosa des de la Regidoria hem donat suport a la proposta. Un web amb totes les característiques necessàries per a mostrar al públic tot el que ofereixen els més de 100 socis de Gastroliva.

A més Morera ha explicat que “no serà una pàgina web més, sinó que serà un web de referència, tant per als turistes que ens visiten i desconeixen l’oferta gastronòmica tan àmplia que tenim, com per als olivers en el seu dia a dia. De fet s’ha posat molt d’èmfasi perquè la versió mòbil funcione a la perfecció perquè sabem que la majoria de les persones utilitzen el mòbil per a buscar negocis de restauració.”

Gastroliva.org serà un web viu on es publicaran totes les propostes que pose en marxa l’associació, com la pròxima ruta de tapes que ja s’està programant per al 2019. El web es converteix en una plataforma per a donar més informació a l’usuari amb possibilitats infinites.

El web s’obrirà al públic a partir de demà, en el Sopar oficial d’associats de Gastroliva.