Salta al contingut

Premsa

Oliva tindrà enguany, per primera vegada, una gran festa de Cap d’Any al parc de l’Estació

El dilluns 31 de desembre, a partir de les 23.30 h, començarà la celebració amb macrodiscomòbil i pantalla gegant per rebre l’any nou

 

El Regidor de Festes i Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, ha volgut avançar hui la principal novetat pel que fa a la programació de Nadal i Reis d’enguany a Oliva.

Es tracta d’una gran festa per a la Nit de Cap d’Any que tindrà lloc al parc de l’Estació, dilluns 31 de desembre a partir de les 23.30 h. La celebració constarà d’una macrodiscomòbil amb la presència dels dj’s Pascal Renolt i Albert i pantalla gegant per poder vore les campanades a les 12 de la nit, amb la finalitat de celebrar l’arribada de l’any nou, i que els joves i menys joves no tinguen la necessitat d’agafar el vehicle per anar fora d’Oliva, en una nit com esta, amb la perillositat que això comporta.

Com que és la primera vegada que s’organitza una celebració d’estes característiques, i no se sap la quantitat de gent que pot acudir, prèviament a les campanades es repartirà, de forma gratuïta, els 12 grans de raïm més una bossa de cotilló a les primeres 500 persones que s’acosten al parc de l’Estació. I també després de les 12, durant el transcurs de la festa, es repartiran regals des de l’escenari per als assistents.

El regidor de Festes s’ha mostrat satisfet per la nova festa programada:estic molt content d’haver pogut organitzar, per primera vegada, esta festa. Volem que les nostres celebracions siguen per a tots els públics, i consideràvem que el públic més jove estava un poc orfe de festa. Tenim els Mercats de Nadal i les Cavalcades del Carter Reial i dels Reis Mags per a tota la família i per al públic adult i infantil, però els joves no tenien cap festa per a ells. Ara podran dir que també per Nadal tenen una bona festa al seu poble. Encara que estic segur que la festa també agradarà, i molt, a un públic més major.”

Si voleu consultar tota la programació prevista des dels departaments de Festes i Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament, ací la teniu detallada:

 

DEL 14 AL 16 DE DESEMBRE

Fira de Nadal. Al carrer del Plebà i l’aparcament del carrer Constitució. Amb artesania, alimentació, Betlem vivent, Pare Noel, llit elàstic, pinta caretes, i granja d’animals. Horari: Divendres de 17.00 h a 22.00 h / Dissabte de 10.00 h a 14.00 i de 17.00 h a 23.00 h / Diumenge de 10.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 22.00 h. Organitzen les Regidories de Festes i Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva.

 

DIUMENGE, 16 DE DESEMBRE

Mercat de Nadal d’ACCO durant tot el dia, de 10.00 h a 20.00 h. A la plaça de l’Ajuntament i carrers Major i de la Constitució. Amb parades dels comerços associats, atraccions i animació infantils i música en directe. Organitzen ACCO i la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva.

 

DISSABTE, 29 DE DESEMBRE

Cavalcada del Carter Reial, amb repartiment de regals per als xiquets. Horari i recorregut:
10.30 h: Eixida des de la plaça de l’Ajuntament.
11.00 h-11.30 h: Primera parada al passeig de Gregori Maians (enfront de la Biblioteca de l’Envic).
12.00 h-12.30 h: Segona parada al parc de l’Estació.
13.00 h-13.30 h: Tercera parada al carrer de Sant Vicent.
14.00 h: Finalitza la Cavalcada del Carter Reial a la plaça l’Ajuntament.
Organitza la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva.

 

DILLUNS, 31 DE DESEMBRE

23.30 h, al parc de l’Estació, celebració de la Nit de Cap d’Any. Amb la transmissió en directe de les 12 campanades amb pantalla gegant i festa-discomòbil amb la presència dels dj’s Pascal Renolt i Albert. Amb repartiment de raïm i bossa de cotilló fins a final d’existències. Organitza la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva.

 

DISSABTE, 5 DE GENER
Cavalcada de Reis, amb repartiment de regals per als xiquets.

Horari i recorregut:
16.00 h: Visita prèvia de Ses Majestats els Reis d’Orient a la Residència d’ancians i entrega de regals als residents.
17.30 h: Visita de la comitiva al Convent de Santa Clara i entrega de regals a les religioses.
18.30 h: Eixida de la Cavalcada dels Reis Mags des de la Casa de la Festa i amb la participació de diverses entitats i col·lectius d’Oliva.
20.00 h: Arribada de la Cavalcada a l’Ajuntament i parlament reial.
Organitza la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva.