Salta al contingut

Premsa

La campanya ‘Obrim per tu’ consolida l’horari especial d’estudi del Servei de Biblioteques

La campanya s’estén des del dissabte, 22 de desembre, fins al 25 de gener, i torna a ser fruit de l’acord entre el Servei de Biblioteques i el Consell de la Joventut

La Biblioteca de l’Envic obrirà fins les 12 de la nit durant les vacances de Nadal

 

Amb el lema ‘Obrim per tu’, el regidor de Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva, Enric Escrivà, ha anunciat l’horari especial d’estudi a la Biblioteca de l’Envic per als mesos de desembre i gener, que tindrà inici el pròxim dissabte, 22 de desembre, i s’estendrà fins al 25 de gener, coincidint amb el final del període d’exàmens.

Durant les vacances de Nadal, l’horari serà de 9 del matí a 12 de la nit, amb l’excepció dels dies 24, 26 i 31 de desembre, i 5 de gener, on s’obrirà només de 9 a 14 hores, i els dies festius, 25 de desembre, i 1 i 6 de gener, que no es prestarà servei. A partir del 7 de gener, i fins al dia 25, l’horari serà de 9 a 22 hores, sense interrupció.

Escrivà ha destacat la continuïtat de l’horari intensiu encetat el 2016, que cada any té un èxit considerable entre els estudiants, amb prop de 2.000 utilitzacions de les sales de la biblioteca. Per això, la temporada d’estudi torna a cobrir completament el període d’exàmens, i prioritza les hores centrals del dia, tenint en compte l’estadística d’assistència de campanyes anteriors.

El regidor ha volgut remarcar l’esforç conjunt del Servei de Biblioteques i l’Agència de Desenvolupament Local, que pretén respondre a les demandes de la gent jove.