Salta al contingut

Premsa

El regidor de Consum, Pepe Salazar, ha començat hui el repartiment del calendari de l’OMIC del 2019

DEMÀ DIVENDRES 21 DE DESEMBRE A PARTIR DE LES 12.00 H CONTINUARÀ EL REPARTIMENT DELS CALENDARIS A L’OFICINA DE L’OMIC

Des d’este matí a les 9.00 h que ha començat el repartiment, ja s’han entregat els 2.500 exemplars preparats per al primer dia, el que suposa el rècord de calendaris repartits en tan poc de temps.

 

En total es repartiran 6.000 exemplars de la popular publicació, 1.000 més que en l’edició anterior

 

El Regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, ha començat hui el repartiment dels calendaris de l’OMIC d’Oliva del 2019. Les persones interessades en aconseguir el seu exemplar poden passar per l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, situada a l’edifici del Mercat Municipal amb entrada per la plaça Joan B. Escrivà, de dilluns a divendres i en horari de 9.00 a 14.00 hores.

Pepe Salazar ha explicat que enguany es repartiran un total de 6.000 calendaris, 1.000 unitats més que en la passada edició, “perquè es tracta d’una de les publicacions més esperades, demandades i col·leccionades de totes les que veuen la llum a Oliva al llarg de l’any, i com sempre sense cap cost afegit per als usuaris, ja que el calendari de l’OMIC continua sent gratuït.”

El calendari de l’OMIC està editat per la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, responsable de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), amb la col·laboració de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana.

Segons ha explicat el regidor responsable, “el nostre calendari és tan especial per les fotos antigues d’Oliva que apareixen, que el fan únic des de fa vora 30 anys. I enguany hem tornat a tindre la sort de comptar amb moltes donacions particulars de fotografies antigues per al calendari, cosa que és molt d’agrair, ja que gràcies a totes estes persones tindrem accés a unes imatges, que fins al moment havien estat privades, i que ara ens permetran conéixer millor com era la vida del nostre poble i dels nostres avantpassats. Així que moltíssimes gràcies a tots els veïns que han col·laborat”.

També destaquen en el calendari els consells mensuals, que fan que resulte una publicació d’interés per a tots els consumidors. En 2019 novament s’ha intentat donar desposta als dubtes i les reclamacions més freqüents presentats en els últims mesos a l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (revisions del gas, factures de la llum, reparació d’electrodomèstics), així com s’hi han inclòs d’altres que es consideren d’interés en l’actualitat (referent a la nova llei de protecció de dades, el comerç electrònic, la reducció del consum de plàstic, etc.).

També torna a aparéixer al calendari la informació, adreces i telèfons d’interés de la nostra població actualitzats. I les festes i les celebracions locals més destacades, per això també s’ha inclòs la Processó Diocesana del 30 de març que acollirà en el 2019 la nostra població, així com diverses imatges de la Setmana Santa d’Oliva.

Recordem que l’OMIC és un servei municipal, i gratuït, on podreu informar-vos dels vostres drets com a consumidors i també tramitar les reclamacions pertinents, tant de forma presencial com per internet.

La seua oficina es troba en l’edifici del Mercat Municipal, a l’entrada per la plaça de Joan Baptista Escrivà, tot i que també podem accedir a l’OMIC d’Oliva des de l’accés directe, disponible des del 2016, del qual disposa en la xarxa espanyola d’oficines OMIC, la Red Omic (http://oliva.redomic.com/), i en l’apartat de l’OMIC del full web municipal (http://oliva.es/arees/economia/consum-omic/). Des d’este mateix accés de l’Ajuntament d’Oliva vos podeu descarregar també el calendari de l’OMIC, tant la darrera edició del 2019 com les tres anteriors.