Salta al contingut

Premsa

La primera edició de la festa de Cap d’Any d’Oliva resulta tot un èxit

El regidor de Festes responsable, Pepe Salazar, destaca la participació massiva de famílies senceres, d’assistents de totes les edats

 

El Regidor de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, s’ha mostrat molt satisfet per la primera edició de la festa de Cap d’Any, que es va celebrar al parc de l’Estació: “Crec que tots podem estar contents, considerant que va ser la primera vegada que s’organitzava a Oliva una celebració d’estes característiques. El públic va acudir en massa, milers de persones, i el millor de tot, de totes les edats. Famílies senceres van vindre, persones majors que passaven Cap d’Any a casa a soles i van decidir unir-se a la festa del seu poble. Va ser realment emocionant, es va crear un ambient únic, bonic, ple d’alegria i bons desitjos per a l’Any Nou.”

Segons Salazar, “també hem d’agrair i molt el civisme de la gent, i també la presència i el treball de les forces de seguretat que van vetllar per la seguretat de tots. De fet, no es va produir cap incident greu. Així que moltes gràcies a la Guàrdia Civil, Policia Local, Protecció Civil, Creu Roja i els membres de la seguretat privada que vam tindre. I un agraïment important també per a la brigada de la neteja, que va aconseguir que el parc estiguera completament el dia 1 de matí”.

La festa va començar a les 23.30 h del dilluns 31, tal com estava previst. Es van repartir de forma gratuïta els 12 grans de raïm i la bossa-cotilló fins a final d’existències i es van transmetre en directe les campanades de la Porta del Sol en una pantalla gegant. Tot això acompanyat per la festa de la macrodiscomòbil dirigida pels dj’s Pascal Renolt i Albert fins a les 5 de la matinada del dimarts 1.

En resum, una festa magnífica que esperem tinga continuïtat el pròxim cap d’any: “Seria una llàstima que una iniciativa que ha demostrat que funciona no es repetista”, comentava el Regidor, “de fet, veient la resposta de la gent, l’any que ve la podríem millorar, amb xocolate calent i xurros de resopó, per exemple.