Salta al contingut

Premsa

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva organitza la Cavalcada de Reis més multitudinària amb més de 900 persones

Un total de 17 associacions i col·lectius participaran en el seguici de Ses Majestats d’Orient

 

El dissabte que ve, 5 de gener, Oliva viurà la Cavalcada de Reis més multitudinària dels últims anys, amb més de 900 persones i la participació de 17 associacions i col·lectius. Organitzada per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, que dirigeix Pepe Salazar, i coordinada un any més per Sergio Bañuls, la Cavalcada comptarà enguany amb la col·laboració dels Festers del Rebollet, Sant Francesc i el Crist de Sant Roc, la Federació de Falles d’Oliva, la Federació dels Moros i Cristians, diverses germandats de la Setmana Santa d’Oliva (Jesús de Natzaré, Nostra Senyora de la Pietat i Eccehomo), l’Associació de Veïns del Pinet i els Festers del carrer Sant Vicent.

A més participaran l’Associació Artístico-Musical, la Colla de Dolçainers i Tabaleters Sarabanda d’Oliva, la Colla de Dolçainers de l’Alqueria, els grups de ball d’”Art i Dansa” i el “Grup Mou-te”, el grup de percussió “La Bombonera” i la Centúria romana “última legio hispaniae” de Pego.

Totes les associacions conformaran el seguici de Ses Majestats els Reis d’Orient Melcior, Gaspar i Baltasar.

Els Reis visitaran com és tradició la residència Nostra Senyora del Rebollet i el convent de les Clarisses, i portaran regals per als ancians, les religioses i també per a tots els xiquets d’Oliva. A més, durant la Cavalcada, es repartirà una tona de caramels, 100 quilos més que l’any passat.

Des del balcó de l’Ajuntament, la xiqueta guanyadora del XXVI Concurs de Redacció als Reis Mags dels centres educatius d’Oliva, Lydia Fuster Llopis, del CC Rebollet, llegirà la seua carta. I també el rei Melcior oferirà el seu Parlament Reial per a tots els assistents.

L’horari i el recorregut de Cavalcada de Reis d’Oliva serà el següent:

16.00 h: Visita de Ses Majestats els Reis d’Orient a la Residència d’ancians i entrega de regals als residents.
17.30 h: Visita de la comitiva al Convent de Santa Clara i entrega de regals a les religioses.
18.30 h: Eixida de la Cavalcada dels Reis Mags des de la Casa de la Festa, amb repartiment de regals i caramels per a tots els xiquets.
20.00 h: Arribada de la Cavalcada a l’Ajuntament i parlament reial.

Organitza la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva.

El Regidor de Festes, Pepe Salazar, ha volgut convidar a tots a disfrutar “d’una de les celebracions més màgiques de l’any, tant per als xiquets com per als majors. La Cavalcada dels Reis Mags, una de les més antigues i tradicionals d’Oliva, representa la il·lusió i l’esperança que mai no s’han de perdre. Per això volem que tots puguen disfrutar-la, des dels més menuts fins als més majors.”