Salta al contingut

Premsa

El Gran Fons Alberto Contador, l’SKL i la gastronomia olivera protagonistes en la presentació d’Oliva Turisme per a FITUR 2019

Se celebrarà el dimecres 23 de gener a les 16.00 hores a la Plaça Central de l’estand de la Comunitat Valenciana, en el Pavelló 7 d’IFEMA i comptarà amb la presència del fundador del Gran Fons i un dels millors ciclistes espanyols de la història, Alberto Contador.

 

Ahir es va presentar en el saló de Plens de l’Ajuntament d’Oliva els tres eixos principals de l’exposició de l’oferta turística d’Oliva per a FITUR 2019 que es realitzarà el pròxim el dimecres 23 de gener a les 16.00 hores a la Plaça Central de l’estand de la Comunitat Valenciana en FITUR, en el Pavelló 7, d’IFEMA.

La presentació va comptar amb la presència de Mireia Morera, regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, Luis Borho, director general Resort a Oliva Nova Beach & Golf Resort, Rafael Chirivella, vicepresident primer de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, Deivid Martínez, guanyador de l’edició olivera de l’SKL 2018, Francisco Oltra, president de l’Associació d’Hostaleria d’Oliva (Gastroliva) i Pepe Cotaina, president de l’Associació Amics dels Coques d’Oliva (Agaco).

Una de les novetats més destacades per a FITUR 2019 serà la presentació de la novena edició del Gran Fons Alberto Contador 2019 que se celebrarà cap a finals de setembre. L’última edició d’aquesta prova, amb seu en el resort Oliva Nova Beach & Golf, va reunir a més de 1.000 participants.

Segons va comentar Luis Borho, director general d’Oliva Nova “és un honor tornar a tindre amb nosaltres el GF Alberto Contador. És una prova a la qual esperem assistisquen al voltant de 2.000 afeccionats de més de 40 nacionalitats, que s’allotjaran a Oliva durant tota la setmana”. A més, Borho ha agraït l’esforç que s’està realitzant des del departament de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva per fomentar el turisme esportiu i treballar, com fa Oliva Nova, en la desestacionalització de l’oferta turística.”

Una altra de les de l’apostes per a aquest 2019 és la presentació de la III edició a Oliva de l’Spain Kiteboarding League (SKL) 2019, el circuit nacional de kite freestyle i strapless, un circuit impulsat per la indústria nacional i avalat de nou per la Global Kitesports Association, la Real Federació Espanyola de Vela i la World Kiteboarding League i que se celebrarà els dies 21, 22 i 23 de juny. Precisament, el vicepresident primer de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, Rafael Chirivella, va incidir en el suport de la Federació quan es tracta d’impulsar l’esport. Igualment Chirivella va ressaltar la implicació i l’esforç que s’està duent a terme des d’Oliva per compatibilitzar l’esport i la platja.

En aquesta línia es va mostrar Deivid Martínez, guanyador de la prova a Oliva de l’SKL 2018 i tercer en la classificació nacional, en mostrar la seua satisfacció per l’ajuda i l’impuls que des d’Oliva Turisme s’està proporcionant per a fomentar les activitats nàutiques, i en concret, el kite per al qual “tenim el garbí, el millor vent per a practicar aquest esport”

A més, la gastronomia de la ciutat també estarà present en FITUR 2019 com un element diferenciador del potencial turístic d’Oliva que tindrà el seu protagonisme amb la degustació de productes típics a la sala VIP del CDT.

En aquest sentit, Paco Oltra, Soqueta, president de Gastroliva va comentar que oferiran “una degustació de dolços típics d’Oliva amb la taronja com a ingredient principal, producte que en aquests moments necessita de tot el nostre suport”. Per la seua part, Pepe Cotaina, president d’AGACO va expressar l’honor que representa poder portar a FITUR productes tan representatius d’Oliva com són les coques a un aparador tan important com és la Fira Internacional de Turisme.

Per a finalitzar, la regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, Mireia Morera, va agraïr als empresaris, associacions i esportistes el suport a la promoció d’Oliva com a seu d’esdeveniments esportius de repercussió internacional ja que “entre tots posicionarem a Oliva com una destinació turística de primer nivell.” Així mateix, la regidora de Turisme va afegir que “a Oliva s’està treballant molt per la desestacionalització de l’oferta i la cura de les platges i tot el nostre entorn ja que som els primers interessats a protegir els nostres principals recursos.” Morera va afegir que “l’aposta pel turisme actiu i l’esport és una estratègia no solament de present sinó, sobretot, de futur. A Oliva tenim tots els elements necessaris per a convertir-nos en una de les seus d’esdeveniments esportius més important a nivell nacional i internacional, per la qual cosa lluitarem contra tots els obstacles.”

 

FITUR 2019

Oliva Turisme es presenta en FITUR 2019 en l’estand del Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar, al costat dels municipis de Gandia, Cullera, Xàtiva, Sagunt i Canet d’en Berenguer.

L’estand de la marca turística “València, Terra i Mar” disposarà de 180 metres quadrats per a donar a conéixer l’oferta turística de la província de València.

En aquesta edició, el Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar participa sota l’eslògan “En 1 minut, a tot arreu” amb l’objectiu de transmetre un doble missatge: l’àmplia oferta turística, molt pròxima entre si, i que gràcies a les noves comunicacions, la província de València està molt prop de la resta d’Espanya.

La campanya, que es desenvoluparà al llarg de tot l’any, identifica clarament l’oferta de la província: mar, platja, sol, turisme d’interior, festa i cultura, gastronomia i enologia, esports i aventura i relax.

 

Per a més informació i/o entrevistes:

Asun Hernández – Comunicació Oliva Turisme

Tel. 650 46 17 18

oliva.turismo@gmail.com