Salta al contingut

Premsa

Ja es pot visitar l’exposició de cartells i dibuixos de Moros i Cristians d’Oliva a la sala d’exposicions del Museu Etnològic

La Federació de Moros i Cristians d’Oliva, amb la col·laboració de les regidories de Festes i de Cultura, informa que ja es poden visitar, fins al 31 de gener, a la sala d’exposicions del Museu Etnològic d’Oliva, els cartells i els dibuixos de Moros i Cristians.

S’han presentat un total de 10 cartells, que optaran al premi de millor cartell de les Festes de Moros i Cristians d’Oliva, premiat amb un total de 600 € i a ser la imatge i portada del cartell del llibre de festes de 2019. Entre els participants, aquells que són presentats per artistes locals opten a un premi de 200 € com a millor cartell de la categoria «local».

A la mateixa sala d’exposicions també es poden visitar els dibuixos realitzats pels alumnes de tots els centres escolars de la ciutat dels cursos de 3r a 6é de primària. Aquests competeixen al concurs per categories, essent 3r i 4t de primària la categoria A i 5é i 6é la categoria B.

El jurat valorador visitarà l’exposició el divendres 18 de gener, i estarà conformat per professionals del disseny i la fotografia en el cas del concurs de cartells i pels membres de la Federació de Moros i Cristians i càrrecs de 2019, en el cas dels dibuixos.

La decisió s’anunciarà la setmana que ve, i l’entrega dels premis es realitzarà durant la jornada de celebració del mig any fester que enguany, també com a novetat, es trasllada de diumenge a dissabte, sent el concurs de putxeros doncs, el 9 de febrer a la Plaça Joan Bta. Escrivà.

Com a novetat important cal ressenyar que l’exposició s’ha traslladat de la seua tradicional ubicació de la planta baixa de la Casa de la Cultura per situar-se a la Sala d’Exposicions del Museu Etnològic del carrer Tamarit, al costat de la Biblioteca Municipal Tamarit.