Salta al contingut

Premsa

Millores vestuaris Camp del Morer

El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Oliva, Salvador Fuster, ha anunciat que la Federació Valenciana de Futbol s’ha compromés a iniciar les obres de reforma i reparació dels vestidors del Camp del Morer d’Oliva que es troben, en estos moments, en una situació precària.

Esta decisió ha estat fruit de diverses reunions que s’han mantingut des del mes de novembre de l’any passat entre el regidor d’Esports, el president de la Federació Valenciana de Futbol, Vicente Muñoz, i representants de la UD Oliva.

«Durant la darrera reunió mantinguda entre representants de la federació, de la UD Oliva, regidor d’Esports, i tècnics municipals es va acordar quantificar econòmicament el valor d’estes obres i al mes de setembre poder concretar l’àmbit d’actuació a portar endavant en este projecte de reforma» assenyalava el regidor, Salvador Fuster.

Estes millores les sufragarà íntegrament la Federació Valenciana de Futbol, tant la millora de vestidors com també diverses millores de la part exterior del recinte, adjacents als vestidors. En estes reformes també col·laborarà l’Ajuntament d’Oliva, tal i com sempre ho ha fet. Estes no seran les primeres actuacions al Camp del Morer per part de la federació, ja que anys enrere ja es va actuar amb la instal·lació de la gespa artificial, l’ampliació de les grades, la nova il·luminació i ens exteriors de la instal·lació esportiva.

«Per a nosaltres són unes actuacions molt importants i necessàries, ja que el del Morer acull diàriament diferents clubs federats, i també escoles esportives com la de futbol de la nostra ciutat» comentava Salvador Fuster.

El Camp del Morer es va inaugurar l’any 1982 i al llarg d’estos 31 anys ha necessitat de diverses actuacions de reformes, però no s’ha actuat mai en profunditat en els seus vestidors, «motiu pel qual amb este projecte podria donar-se solució de forma definitiva a unes instal·lacions que en el seu moment es van qualificar de modèliques».