Salta al contingut

Premsa

Oliva celebra els dies 2 i 3 de febrer la Fira de les Super Rebaixes de l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO

El Centre Polivalent d’Oliva acollirà el dissabte i diumenge 2 i 3 de febrer, la VI Fira de les Super Rebaixes organitzada per la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO.

En aquesta edició, més de 30 comerços oferiran als visitants productes actuals de màxima qualitat amb grans descomptes, en horari ininterromput de 10.00 a 20.00 hores els dos dies.

Una gran gamma de productes es podrà trobar en aquesta 6a edició de la Fira: moda per a dona, home, jove, xiquets i nadons, llenceria, roba i equipament esportiu, calçat, bellesa i salut, perfumeria i drogueria, fotografia, regals, pastisseria, mobles i decoració, joguets i molt més…

Els comerços que estaran presents en aquesta edició de la Fira de les Súper Rebaixes són: Pasodoble-Miratge, La Vila Mobles, Medes, Sabates Soria, Atypical, Inma Savall, Caché, Intima, Rafael Moda, Bolta, Nadons, Rosa Dona, Gaudí Sabates, Gauss, Roseta Calçats, Paquetería Reyes, Atmósfera Sport, Tannac Moda, Mavi Joguets, Charanga, Droguería Central, Kasikesi, Pannelus, Miss Eventos Dulces, Candela, Coqueta, Fotoh!!, Bárbara Gauss, Small Relax y A Tu Gusto.

Com en edicions anteriors, hi haurà diverses atraccions infantils a més de servei de cafeteria, que estarà a càrrec de l’associat d’ACCO Pannelus.

També se sortejaran 50 €-ACCOS en la xarxa social Facebook de l’Associació de Comerciants d´Oliva amb la finalitat de viralitzar l’esdeveniment.

Com a novetat tenim un sorteig molt especial, un GRAN SORTEIG SOLIDARI a benefici de la recerca que duu a terme AEFAT, l’Associació Espanyola Família Atàxia Telangièctasi en la Clínica Universitat de Navarra. Per a ajudar a Àlex, d’Oliva, i a tots els xiquets i joves afectats per aquesta malaltia estranya i neurodegenerativa que encara no té cura.

Els comerços associats a ACCO s’han bolcat a donar un regal per a fer entre tots una gran cistella, i més de 70 comerços han participat de forma altruista. La cistella està valorada en 2.300 € i es troba exposada en l’Òptica Arpe, on treballa Nadia, la mamà d’Àlex i el dissabte 2 de febrer estarà exposada en la Fira de les Súper Rebaixes.

Les paperetes del sorteig tenen un cost de 2 € que aniran íntegrament a AEFAT i poden comprar-se en alguns comerços associats i en la Fira de les Rebaixes. El sorteig se celebrarà el diumenge 3 de febrer en el Centre Polivalent d’Oliva, després de la XVII Mitjana Marató Ciutat d’Oliva 2019, en la qual Àlex, i altres nens afectats per la malaltia participarà amb la seua cadira empesa per corredors solidaris. El número agraciat amb la cistella es publicarà en les xarxes socials d’AEFAT i ACCO.

«Hem preparat un cap de setmana de compres i oci amb una acció solidària que ens ha fet sentir molt bé com a associació. En el moment que Nadia ens va fer la proposta per a ajudar a recaptar fons per a la recerca de l’atàxia telangièctasi, malaltia estranya que pateix el seu fill, tots els comerciants es van bolcar en l’acte per a donar un regal. Una vegada més vam demostrar que la unió fa la força. Esperem que aquest cap de setmana de rebaixes tinga un gran èxit en tots els sentits i que les persones s’acosten en família o amb amics puguen realitzar les seues compres de forma molt còmoda» – ens comenta Rosa Llopis, presidenta d’ACCO.

Per al regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, la Fira de les Rebaixes és una forma fantàstica d’accedir als principals comerços d’Oliva en un espai reduït i a uns preus molt rebaixats, estalviant així temps i diners. A més, hem organitzat dos dies de fira atractius per a les famílies, amb inflables i servei de cafeteria perquè tant els adults com els nens puguen tenir una jornada de compres còmoda i agradable. També hem de felicitar els nostres comerciants, tant per l’esforç que suposa estar presents en la fira com pel seu caràcter solidari. Per això anime a tot el món a acostar-se a la Fira i a col·laborar amb la causa d’Àlex.»