Salta al contingut

Premsa

Oliva celebra l’1 de març la festa infantil de Carnestoltes amb “Cantajocs” i jocs diversos

La Regidoria de Festes organitza un gran espectacle a la plaça de la Bassa amb música, coreografies, jocs i bon ambient per a tots els públics

 

Un any més, la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, que dirigeix Pepe Salazar, ha organitzat una gran festa de Carnestoltes per als xiquets. A partir de les 17.15 h, a la plaça de la Bassa, la companyia “Rebombori Cultural” s’encarregarà d’animar la celebració amb “Cantajocs”, globoflèxia, pinta cares, gimcana, màquina de xapes i els nostres personatges de dibuixos animats preferits.

Es tracta d’una proposta festiva, lúdica i educativa adreçada a tots els públics. Un espectacle interactiu i obert a tots, acompanyat per un fum de jocs per a menuts i més majorets.

Segons ha explicat el regidor responsable, Pepe Salazar, “la idea és fer un gran final de festa per tal de rematar la celebració que ja han tingut els xiquets als seus centres escolars al llarg de la jornada. Una proposta lúdica perquè tot el món s’ho passe bé, tant els menudets com els familiars que els acompanyen, i estem segur que ho aconseguirem un any més.”