Salta al contingut

Premsa

La Regidoria de Benestar Social i Igualtat inicia una campanya de sensibilització, denominada «Oliva orgullosa de les seues dones»

Amb motiu del #DiadelaDona, des de la Regidoria de Benestar Social i Igualtat s’ha iniciat una campanya de sensibilització, denominada «Oliva orgullosa de les seues dones» per visibilitzar l’orgull femení amb huit històries anònimes de dones d’Oliva.

No busquem casos de dones oliveres conegudes, sinó històries de dones anònimes, de totes les edats, amb les quals s’hi puga valorar l’esperit de dona lluitadora.

La campanya consistirà a publicar des de l’1 al 8 de març a les xarxes locals municipals cada una de les històries seleccionades, constituint-se així no tan sols un dia, sinó una Setmana de la Dona.

Si creus que encaixes en aquesta descripció i t’identifiques amb l’esperit de dona lluitadora o coneixes alguna persona, envia un missatge al Facebook Ajuntament d’Oliva contant-nos la teua història i un telèfon de contacte. Més endavant, es contactarà amb les seleccionades per a una sessió de fotografia amb les quals acompanyar cadascuna de les publicacions.