Salta al contingut

Premsa

Oliva participa a la Fira “50 Plusbeurs”

Oliva estarà present, del 16 al 21 de setembre, a la Fira Turística de “50 PLUSBEURS”. La Delegació de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva ha apostat pel mercat holandès, considerant l’oportunitat de fidelitzar i captar turistes que passen llargues estades al nostre destí durant l’hivern.

 

«La qualitat de les platges d’Oliva i el seu entorn natural, lligat als establiments dels càmpings que ofereixen en l’hivern una oferta atractiva a l’aire lliure, ha sigut motiu perquè aquest segment del mercat turístic, des de fa ja 15 anys, triés Oliva com a destinació turística» assenyalava la regidora de Turisme, Imma Ibiza.

 

I és que, conscients de l’adequació del destí al perfil dels turistes holandesos, l’Associació de Càmpings d’Oliva, junt a la Delegació de Turisme, aposten des de l’any 1998 per aquest segment del mercat internacional.

 

A més a més, amb el recolzament del Patronat de Turisme «València, Terra i Mar» i del sector turístic d’Oliva, es pretén preparar la pròxima Fira de Vakantiebeurse que es realitzarà al mes de gener també a la ciutat d’Utrecht.

 

«Com que Oliva ja està consolidada dins el mercat holandès volem fidelitzar encara més la nostra demanda de l’hivern i obrir també oportunitats per als allotjaments d’apartaments i hotels».

 

El mercat “Plus 55” busca naturalesa, tranquil·litat i cultura, aspectes tots ells que Oliva pot oferir els 365 dies de l’any.