Salta al contingut

Premsa

Xerrada informativa nou contracte de formació i aprenentatge

Nou contracte de formació i aprenentatge

La regidoria de Mercats i Comerç d’Oliva i la Cambra de Comerç de València organitzen una xerrada per a comerciants sobre ‘el nou tipus de contracte de formació i aprenentatge’.

 

La Biblioteca de l’Envic d’Oliva acollirà hui dijous, 19 de setembre, de 15.00 a 17.00 hores, una xerrada sobre el nou tipus de contracte de formació i aprenentatge, dirigit a l’ocupació i formació dels joves. L’acte està dirigit als comerciants d’Oliva i està organitzat per la regidoria de Mercats i Comerç de l’Ajuntament d’Oliva en el marc de col·laboració amb la Cambra de Comerç d’Indústria i Navegació de València.

 

“Crec que és una proposta que pot interessar als nostres comerciants, ja que, segons ens explica la Cambra de Comerç de València, el nou contracte de formació i aprenentatge és beneficiós per a les empreses, que poden estar estalviar quotes a la seguretat social, però també permet la formació concreta del treballador, qui obtindria un certificat oficial de professionalitat, cobertura per desocupació, etc…”, ha explicat el regidor de Mercats i Comerç, Vicent Roig.