Salta al contingut

Premsa

Inici període preinscripció Escoles Infantils Municipals d’Oliva

La Delegació d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva informa que el període de preinscripció d’alumnes per a les Escoles Infantils Municipals s’iniciarà el pròxim 6 de maig i finalitzarà el 10 de maig de 2019. Tots els alumnes que inicien el pròxim curs escolar la seua etapa d’Infantil de 0-3 anys rebran en el seu domicili una notificació amb aquestes dades per part del departament d’Educació.

Per a qualsevol informació al respecte, així com per a recollir el corresponent imprés de sol·licitud, caldrà anar a qualsevol de les escoles infantils, o a la primera planta de l’ajuntament, al Departament d’Educació, de 9.00 h a 14.00 h, o consultar la pàgina www.oliva.es, secció d’Educació.

Aquelles persones interessades a conéixer les instal·lacions de les Escoles Infantils Municipals, podran visitar-les els dies que s’indica:

  • EIM El Caragol Divendres, 26 d’abril de 2019, de 18.00 h a 20.00 h “Jornada de Portes Obertes”.
  • EIM La Taronja Dijous, 25 d’abril de 2019, de 18.00 h a 20.00 h “Jornada de Portes Obertes”.

 

El calendari que s’ha de seguir en el procés de matrícula ordinària serà el següent:

Presentació de sol·licituds
Del 6 al 10 de maig
Publicació llistes provisionals 16 de maig
Reclamacions 16 al 20 de maig
Llista definitiva 22 de maig
Matrícula 22 al 31 de maig

 

Les sol·licituds es presentaran en l’Escola Infantil Municipal de primera opció.

Els criteris de baremació i la documentació que cal presentar al centre es pot consultar al següent enllaç del web municipal

https://oliva.es/arees/politiques-socials/educacio/admisio-dalumnes/ i la instància es pot descarregar al següent enllaç https://oliva.es/wp-content/uploads/2019/04/ANEXO-INFANTIL-PRIMARIA.pdf