Salta al contingut

Premsa

Oliva presenta una gran programació per a la Fira i Festes de 2019, que tindrà lloc del 14 al 16 de juny

Per a la Nit de Sant Joan (23 de juny) tindrem Correfocs i l’Orquestra Titanic

 

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva ha presentat hui la programació de la pròxima Fira i Festes que tindrà lloc del 14 al 16 de juny.

Tal com va anunciar la setmana passada la Regidora de Festes, Gemma Fullana, la Fira novament inclourà el Festival de la Cançó, el segon Arsenal Remember Festival, així com alguns dels espectacles que més han triomfat en les darreres edicions, com ara la macrodiscomòbil Tallarina on Tour, amb Santi Bertomeu, o l’actuació de rock infantil de Ramonets.

“L’anterior regidor de Festes, Pepe Salazar, va deixar preparada la Fira i Festes que hui presentem”, ha explicat Fullana, “una fira en la línia de les últimes edicions, en les quals hem fet un gran esforç per organitzar i consolidar una programació de gran qualitat, amb espectacles oberts i gratuïts per a tots els públics i edats, que ha fet que la nostra Fira i Festes esdevinga una celebració de referència, que siga realment la festa gran d’Oliva, la celebració oberta i participativa a tots que la nostra població es mereix.”

Novament la Fira i Festes inclourà la Fira Gastronòmica de les associacions, la Fira d’atraccions, la Fira Infantil gratuïta amb inflables, la Fira Artesana amb el Mercat temàtic, enguany del Llaurador, espectacles per a majors (Paco Calonge, La Década Prodigiosa) i menuts (el musical “Robin Hood, la leyenda” i l’espectacle “Memphis Circ & Rock”), així com l’actuació de diversos col·lectius locals: la Colla de Dolçainers i Tabaleters Sarabanda d’Oliva, l’Espai Gospel Cor o Art i Dansa.

També la nit de Sant Joan comptarem amb un correfoc de primer nivell i l’actuació d’una gran orquestra a vora de la mar, l’Orquestra Titanic.

La Regidora ha volgut convidar a tots els veïns d’Oliva, La Safor així com de les comarques veïnes a la nostra Fira i Festes, “a participar de tots i cadascun dels actes programats, així com animar també a la participació en el Festival de la Cançó, que sabeu que teniu fins al pròxim 31 de maig per apuntar-se.”

“Només em queda agrair a totes les persones que han treballat per fer possible la nostra Fira i Festes la seua dedicació, especialment a les associacions i els col·lectius d’Oliva, i com no, desitjar-vos a tots que disfruteu intensament de la nostra festa gran. De ben segur que la vostra participació serà la millor recompensa, el millor agraïment a tot l’esforç que hem realitzat”, finalitzava Gemma Fullana.

 

PROGRAMA COMPLET FIRA I FESTES OLIVA (14, 15 i 16 de juny)

I NIT DE SANT JOAN (23 de juny) 2019

 

DIES 14, 15 i 16
FIRA GASTRONÒMICA DE LES ASSOCIACIONS, al passeig de Lluís Vives.
FIRA ARTESANA I MERCAT TEMÀTIC DEL LLAURADOR, al passeig de l’Alcalde Juan Sancho .
FIRA D’ATRACCIONS, a l’aparcament situat entre el passeig de l’Alcalde Juan Sancho i el carrer d’Isabel de Villena.
FIRA INFANTIL, a la parada de taxis (passeig de Lluís Vives).

 

DIVENDRES 14 DE JUNY

10.00 h Visita del Tio de la Porra a les escoles d’Oliva per anunciar la Fira i Festes 2019.

18.30 h a la parada de taxis, Espectacle Musical Infantil “Robin Hood, la leyenda”. Espectacle obert i gratuït.

19.30 h des de la parada de taxis (passeig de Lluís Vives), inauguració oficial de la Fira i Festes 2019 a càrrec de les autoritats municipals. La comitiva comptarà amb l’acompanyament de la música de dolçaina i tabal de la Colla de Dolçainers i Tabaleters Sarabanda d’Oliva.

20.30 h a la parada de taxis (passeig de Lluís Vives), concert d’Espai Gospel Cor. Espectacle obert i gratuït.

23.00 h al parc de l’Estació (escenari 1), espectacle de Paco Calonge (humorista) i La Década Prodigiosa (actuació musical). Espectacle obert i gratuït.

00.30 h al parc de l’Estació (escenari 2), macrodiscomòbil Tallarina On Tour amb Santi Bertomeu. Espectacle obert i gratuït.

 

DISSABTE 15 DE JUNY

De 10.00 a 14.00 h, al parc de l’Estació, parc infantil aquàtic amb atraccions inflables (gratuït).

De 17.00 a 19.00 h, a la parada de taxis, parc infantil amb atraccions inflables (gratuït).

18.30 h, a la parada de taxis, actuació del grup de rock infantil en valencià “Ramonets”. Espectacle obert i gratuït.

20.30 h, a la parada de taxis (passeig de Lluís Vives), espectable d’Art i Dansa. Espectacle obert i gratuït.

23.30 h, al parc de l’Estació, II Arsenal Remember Festival. Espectacle obert i gratuït.

 

DIUMENGE 16 DE JUNY

D’11.00 a 14.00 h, a la parada de taxis, jocs infantils estàtics i dinàmics més parc infantil (gratuït).

18.30 h, a la parada de taxis, espectacle infantil “Memphis Circ & Rock”, amb música, ball i acrobàcies. Espectacle obert i gratuït.

20.00, al parc de l’Estació, Final del Festival de la Cançó d’Oliva. Espectacle obert i gratuït.

 

NIT DE SANT JOAN 2019 (DIUMENGE 23 DE JUNY)

23.00 h, correfocs per l’avinguda de la Verge del Mar. Espectacle obert i gratuït.

24.00 h, a la plaça d’Europa, actuació de l’Orquestra Titanic. Espectacle obert i gratuït.