Salta al contingut

Premsa

Oliva organitza la Setmana de la Gent Gran, del 14 al 18 de maig

La delegació de la Gent Gran de l’Ajuntament d’Oliva ha organitzat una programació d’activitats, adreçades a les persones més grans de la localitat, dins de la denominada Setmana de la Gent Gran.

Aquesta setmana comença dimarts, 14 de maig, i finalitzarà dissabte, 18 de maig. «Enguany hi haurà de nou un reconeixement a diferents persones majors de les tres residències que existeixen a Oliva. D’altra banda, els nostres majors gaudiran d’activitats de tot tipus, com un dinar de germanor, teatre, un espectacle musical i activitats recreatives. La nostra intenció és que aquest gran col·lectiu de persones grans gaudesquen d’una setmana completa d’activitats» assenyalava la regidora Yolanda Pastor.

La setmana s’iniciarà dimarts, 14 de maig, amb un dinar de càtering i ball al Centre Polivalent a partir de les 14 hores.

La setmana continuarà dimecres, 15 de maig, amb la representació de l’obra de teatre “La vida privada de mamá” amb entrada lliure i gratuïta per a tots els jubilats i pensionistes. L’espectacle tindrà lloc al Teatre Olímpia a les 19.30 h. En acabar es servirà un vi d’honor en la Llar de Jubilats d’Oliva i en el Centre Social de Sant Francesc.

Dijous, 16 de maig, està prevista, a partir de les 12.30, una Missa a la Parròquia de Sant Roc, i es celebrarà l’Homenatge de les Bodes d’Or dels associats, i després un dinar de germanor en el restaurant L’Ancora de la platja d’Oliva. Els autobusos eixiran de la parada de bus front al col·legi Lluís Vives, la parada de bus-taxis i davant del Centre Polivalent.

El reconeixement als “Nostres Millors Majors” d’Oliva dels tres centres residencials de la ciutat es realitzarà el divendres 17 de maig. Es tracta d’un senzill però emotiu acte en el que des l’Ajuntament d’Oliva a través de la delegació de Gent Gran es reconeix públicament a les persones que al llarg de la seua vida han aportat  coneixements, talent  a aquesta societat, i han tingut una actitud positiva, participativa i activa i  que, en l’actualitat, serveixen d’estímul per a la resta de persones grans de la nostra ciutat.

La Setmana de la Gent Gran 2019 finalitzarà dissabte, 18 de maig, amb un Sopar Final de Festa i ball al Centre Polivalent a partir de les 21 h. Abans a les 19 hores , al mateix Centre Polivalent, els assistents gaudiran d’un espectacle musical. Les inscripcions per a tots els actes es poden realitzar a la Llar de Jubilats i Pensionistes i al Centre Social de Sant Francesc.

Aquesta Setmana de Jubilats forma part del programa Olivanima’t, posat en funcionament des de la Regidoria de Gent Gran, que comprén tot un seguit d’activitats educatives, culturals, conferències, activitats d’oci, etc. “que intenta mantindre a les persones majors actives i promoure les relacions socials i la participació. De tota aquesta programació, la setmana dels jubilats n’és un dels punts punts forts on, a més, tenen l’oportunitat d’ajuntar-se els dos col·lectius associatius de la gent gran a la nostra ciutat» assenyalava la regidora Yolanda Pastor.

 

Programació Setmana de la Gent Gran