Salta al contingut

Premsa

Oliva acull l’exposició de còmics i la projecció de curts “Mostra’t LGTBI”

Oliva tornar a ser escenari d’activitats culturals que aposten per la diversitat afectiu-sexual, familiar i de gènere, amb una exposició de còmics i la projecció de curtmetratges de temàtica LGTBI del projecte “Mostra’t Especial LGTBI”.

Actes organitzats per l’associació Poliqroma que, per segon any consecutiu, ens fa arribar una sessió de curtmetratges que tracten històries que reflecteixen realitats lligades a les persones lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals.

Enguany serà a l’aire lliure, al costat del Casal Jove (C/ Guillem de Castro 10) el pròxim divendres dia 24 de maig a les 21.15 h. Un acte totalment gratuït. Es projectaran 11 curts amb títols com “Volcánica”, “Latidos del Corazón”, “Víctor XX”, “Mujer y Filipina” o “Confeti”. Una bona oportunitat per gaudir de reconegudes produccions audiovisuals a l’aire lliure i compartir missatges de respecte cap a la diversitat.

Així, Oliva torna a apostar per la cultura cinematogràfica, eina perfecta per visibilitzar realitats LGTBI i avançant en el camí cap a una societat més igualitària i respectuosa.

Una projecció de curts que coincideix amb l’exposició de còmics que, fins al dia 7 de juny, es pot visitar al Casal Jove d’Oliva. Farem la presentació oficial el mateix dia de la projecció de curts, aquest divendres dia 24, a les 20 h. Un total de 10 còmics també de temàtica LGTBI.

Les dues activitats estan englobades en el projecte “Mostra’t Especial LGTBI” que desenvolupa l’associació cultural Poliqroma i que ha volgut recolzar, un any més, la Regidoria de Benestar Social i Igualtat de l’Ajuntament d’Oliva per tal d’aportar a la ciutadania una oferta cultural d’interés i, al mateix temps, llançar un missatge social de respecte davant la diversitat. Perquè activitats com aquesta exposició de còmics i la projecció de curtmetratges “Mostra’t Especial LGTBI”, de l’associació Poliqroma, aconsegueixen que la ciutadania òbriga els ulls davant la diversitat afectiu-sexual, familiar i de gènere. I Oliva demostra, un any més, que és una localitat respectuosa, oberta i que aposta per la cultura.