Salta al contingut

Premsa

Treballs d’urgència al carrer Fonda (Honda)

L’Ajuntament d’Oliva informa que al llarg del dia de hui s’està procedint a desbrossar una banda de terreny a prop del talús del carrer Fonda (Honda) per tal que els serveis tècnics, tant de l’Ajuntament d’Oliva com de la Diputació de València, puguen valorar l’estat real de l’esmentat talús en tota la seua llargària.

D’altra banda, els serveis tècnics del Consorci Provincial de Bombers de València, han recolzat la decisió d’acordonar la zona on existeix la roca amb perill de caiguda fins que es resolga aquesta situació.

El pròxim dilluns, 27 de maig, els serveis tècnics de la Diputació de València realitzaran una visita a la zona per tal d’avaluar el mètode més adequat per a la el·liminació de la roca afectada. Per aquest motiu, l’Ajuntament d’Oliva ha contractat els serveis de maquinària pesant per a executar els treballs de la proposta tècnica més adient.

Tots aquests treballs s’estan realitzant amb les millors garanties per tal de dotar de seguretat a la zona afectada fins que s’el·limine el perill actual.