Salta al contingut

Premsa

Els camps d’Oliva Nova acullen la fase final de la Lliga Solidària de Veterans de F7

Els exfutbolistes de l’Atlètico de Madrid, Màlaga CF, Celta de Vigo, Deportivo de la Corunya, Rayo Vallecano, Cultural Marbella i Múrcia CF disputen el títol

L’empresa TSB Sports & Events organitza per segon any consecutiu la fase final de la Lliga Solidària de la Federació Espanyola d’Associacions de Futbolistes Veterans (FEAFV) on el títol es decidirà el dissabte 1 de juny de nou sobre els camps de gespa natural d’Oliva Nova.

Atlètico de Madrid, Màlaga CF, que aspira a revalidar el títol aconseguit l’any passat, Celta de Vigo, Deportivo de la Corunya, Rayo Vallecano, Cultural Marbella i Múrcia CF disputen aquest any el títol, com classificats per les quatre àrees geogràfiques en què es distribueix la Lliga Solidària. A més, es disputarà una Copa a la qual competeixen el València CF, amb dos equips, L’Ejido, Terol i Cultural Marbella.

En aquesta competició col·laboren els Serveis Esportius Municipals a través de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Oliva, AFE, RFEF, LFP i el CSD entre d’altres.

FEAFV, fundada el 2005, reuneix les associacions de jugadors dels clubs de Primera i Segona Divisió. En l’actualitat està formada per 58 clubs membres, que celebraran en el complex Oliva Nova l’Assemblea Anual, a la qual assisteixen representants de clubs com Athletic de Bilbao, Atlètic de Madrid, Real Betis, València CF, CA Osasuna, UD Las Palmas o Rayo Vallecano.

Entre els seus objectius figuren a més d’ajudar a companys en dificultat, utilitzar el futbol com a vehicle d’integració per a la lluita contra el racisme i la xenofòbia, el joc net i la integració social, de manera que organitza ‘Tallers de futbol de Reminiscència ‘, projecte de teràpia a través de les emocions que genera el futbol per tractar les malalties degeneratives del coneixement, o recaptacions per diversos projectes solidaris.