Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva ofereix 20 beques a joves estudiants a través del Programa Dipu et Beca 2019

La regidora d’Educació en funcions, Yolanda Pastor, ha informat de l’obertura del termini per tal de presentar les instàncies per formar part del programa de la Diputació de València la Dipu et Beca 2019, al qual s’ha adherit l’Ajuntament d’Oliva. Enguany, s’ofereixen un total de 20 beques per tal que joves estudiants puguen gaudir de l’experiència d’acostar-se al món laboral prop de casa, en el seu propi municipi.

 

Les instàncies i les bases de la convocatòria es poden descarregar i consultar a la pàgina web municipal www.oliva.es i al tauler d’anuncis de l’Ajuntament d’Oliva . Els estudiants interessats poden presentar la seua instància des del 06/06/2019 fins al 12/06/2019 a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (planta baixa ajuntament). 

 

El període de durada de les beques comença l’1 de juliol i finalitzarà, com a màxim, el 30 d’agost; la seua durada inicial és de quinze dies, que es podran prorrogar automàticament fins al màxim de dos mesos.

Cada beca està dotada amb un import de 500 euros bruts mensuals, a abonar en períodes vençuts. En aquells supòsits que impliquen un període inferior a un mes natural, serà la part proporcional corresponent.