Salta al contingut

Premsa

La Fira i Festes d’Oliva (14, 15 i 16 de juny) comptarà amb tres espectacles infantils de gran qualitat

A més els xiquets podran disfrutar d’atraccions inflables i d’aigua de forma gratuïta

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva ha presentat una Fira i Festes d’Oliva 2019 (14, 15 i 16 de juny) amb una completa programació per a tots els gustos i edats, formada per espectacles de gran qualitat i sempre gratuïts i oberts al públic. Els més menuts podran disfrutar de tres muntatges musicals, amb teatre, actuació de rock en valencià en directe i acrobàcies de circ incloses, a les 18.30 h i a la parada de taxis.

El primer serà el teatre musical infantil «Robin Hood, la leyenda» del divendres, una nova versió de la història de l’heroi del poble amb màgia, aventures, cançons originals i màgia per a tota la família.

El segon tindrà lloc el dissabte, també a les 18.30 h i a la parada de taxis, i serà el concert «Ser major és un ful» de «Ramonets», que novament ens oferirà una gran festa amb alguns dels clàssics del rock però amb lletres en valencià i adreçades al públic infantil.

I en tercer lloc tindrem el diumenge el muntatge «Memphis Circ & Rock», un complet espectacle amb música, humor, balls i acrobàcies que, a través d’una divertida història, ens transportarà a la ciutat americana de Memphis dels anys 50.

Per descomptat, seran els xiquets els que inauguraran la Fira i Festes, amb la visita, el divendres 14 de juny a partir de les 9.00 h, de la banda del Tio de la Porra als col·legis d’Oliva.

A més, tant dissabte com diumenge, tindrem atraccions inflables i jocs populars per als xiquets, i tot gratuït, a la parada de taxis i el parc de l’Estació, en l’horari següent:

DISSABTE 15 DE JUNY
De 10.00 a 14.00 h, al parc de l’Estació, parc infantil aquàtic amb atraccions inflables (gratuït).
De 17.00 a 19.00 h, a la parada de taxis, parc infantil amb atraccions inflables (gratuït).

DIUMENGE 16 DE JUNY
D’11.00 a 14.00 h, a la parada de taxis, jocs infantils estàtics i dinàmics més parc infantil (gratuït).

Tota la família també podrà disfrutar de la Fira Gastronòmica de les Associacions, la Fira Artesana amb Mercat temàtic del Llaurador, l’espectacle d’Art i Dansa, el concert de la Banda Juvenil de l’Associació Artístico Musical d’Oliva (AAMO) o el Festival de la Cançó.