Salta al contingut

Premsa

IV edició de Música a la mar del divendres 26 al dissabte 17 d’agost

El cicle Música a la mar, arriba a la seua quarta edició.

És una iniciativa que va encetar Enric Escrivà, en la legislatura passada, sent un esdeveniment que s’ha consolidat i que ve sent demanat.

Un cicle on a banda de mostrar la diversitat musical del poble, ompli d’activitats la platja quan més afluència de gent hi ha, complementant l’oferta d’oci de manera gratuïta i per a tots els públics.

El cicle constarà enguany de 6 actuacions que es desenvoluparan en els llocs on s’han realitzat els últims anys. L’Església de la platja, el carrer del Mar Mediterrani i la plaça d’Europa.

El primer cap de setmana estarà dedicat a les actuacions corals.

Este divendres 26 de juliol, obri el cicle l’Orfeó Josep Climent a les 20.30h a l’Església de la platja. El diumenge, serà el torn de l’Associació Musical Santa Cecília junt amb la Coral Marinyen de Tavernes, també a l’Església i a la mateixa hora.

El següent cap de setmana tindrem, el divendres 2 d’agost, a la Banda Simfònica de l’AAMO juntament amb l’Escola Municipal de Teatre per a gaudir dels musicals amb l’espectacle anomenat “On Broadway”. Serà al carrer Mar mediterrani a les 22.30h, i el diumenge 4 l’Orquestra Clàssica d’Oliva a les 20.30h en l’Església del Carme.

El dissabte 10, dins de la VIII edició de la Fira ACCO Voramar, repetirà el grup Comboi Jazz per amenitzar als visitants de la fira a partir de les 21h.

Per tancar el cicle també tornarem a comptar amb els tallers del Grup de Danses Raval i Vila acompanyat de la música tradicional de la Colla Sarabanda. Esta edició del Sarau a la Plaça es desenvoluparà enguany el dissabte 17 d’agost a partir de les 20.30h.

«Esperem que gaudiu de la Música a la mar, de la nostra cultura musical a la fresca, i convidem a tots aquells veïns i forans que hagen assistit altres anys que repetiu, i animar a aquells que encara no ho coneixen a que s’apropen» diu Julio Llorca, regidor de cultura i música.